Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel putin 21 de morti dupa ce un autobuz a luat foc

Antena3 Antena3,
Cel putin 21 de morti dupa ce un autobuz a luat foc

Cel putin 21 de oameni au murit dupa ce un autobuz a intrat intr-un tanc petrolier si a luat foc. Autobuzul transporta pasagerii din Teheran in Kerman. Cel putin 20 de oameni au fost grav. continuă pe Antena3

URAGANUL FACE PRAPAD in State: Cel putin cinci morti si peste 800.000 de gospodarii fara curent electric (VIDEO)

Cel putin cinci persoane au murit, iar peste 800 de mii de case au fost lasate fara curent electri in urma Uraganului Florence care a lovit statele americane de pe coasta de est. Carolina de Sud si.

Uraganul Florence: Cel putin 4 morti, peste 800.000 de gospodarii fara curent electric. Trump va ajunge in zonele afectate

Uraganul Florence, care a lovit ieri statele americane de pe coasta de est, Carolina de Sud si Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a cauzat cel putin patru morti, inundatii catastrofale, echipele de salvare incercand sa recupereze mai multe persoane blocate in case.

Accident grav cu un autobuz si o cisterna. Cel putin 19 persoane au murit

Nouasprezece persoane si-au pierdut viata in noaptea de luni spre marti in coliziunea dintre un autobuz si un camion cisterna in centrul Iranului, a anuntat televiziunea de stat iraniana IRINN, relateaza.

Incident la metrou! Laptopul unei femei a luat foc in geanta

Autoritatile spaniole s-au vazut nevoite sa evacueze luni dimineata o garnitura de metrou care circula pe linia 9 a Metroului din Madrid dupa ce laptopul unei femei i-a luat foc in geanta, in apropierea.

Uraganul Florence a devastat SUA.Cel putin cincioameni au murit

Uraganul Florence, care a lovit ieri statele americane de pe coasta de est, Carolina de Sud si Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a cauzat cel putin patru morti, inundatii catastrofale, echipele de salvare.

PRAPAD in Filipine: Cel putin 28 de persoane MOARTE dupa Taifunul Mangkhut (VIDEO)

Cel putin 28 de persoane au decedat in Filipine din cauza Taifunului Mangkhut. De asemenea, zeci de case si gospodarii au fost distruse de rafalele de vant puternic si de inundatiile masive, potrivit.

Uraganul Florence a provocat dezastru in America: Cel putin 16 oameni au murit! Furtuna nu a fost niciodata mai periculoasa

Numarul victimelor a ajuns la cel putin 16 din cauza uraganului Florence, in statele Carolina de Nord si Carolina de Sud, in urma ploilor torentiale care au devastat un oras, distrugand zeci de mii de case si am.

Cel putin 30 de persoane au murit in Filipine din cauza celui mai puternic uragan din acest an

Taifunul Mangkhut, cel mai violent din acest an, a provocat moartea a cel putin 30 de persoane, sambata, in Filipine, au anuntat autoritatile locale, modificand bilantul initial de 25 de decese, relateaza AFP.

Cel putin 49 de persoane au murit in Filipine din cauza celui mai puternic uragan din acest an

Taifunul Mangkhut, cel mai violent din acest an, a provocat moartea a cel putin 49 de persoane, sambata, in Filipine, au anuntat autoritatile locale, modificand bilantul initial de 30 de decese, relateaza AFP.

Becali a luat foc: Dica, Meme, toti sunt de vina! ii dau afara si iau altii!. Patronul FCSB a turbat dupa egalul de la Cluj

Cu echipa eliminata din Europa si cu o repriza dezolanta facuta dupa pauza in derby-ul cu CFR Cluj, Gigi Becali si-a desfiintat angajatii, in direct, la televizor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )