Libnet.ro
UNICEF

20:30

Uraganul Florence a provocat dezastru in America: Cel putin 16 oameni au murit! Furtuna nu a fost niciodata mai periculoasa

Antena3 Antena3,
Uraganul Florence a provocat dezastru in America: Cel putin 16 oameni au murit! Furtuna nu a fost niciodata mai periculoasa

Numarul victimelor a ajuns la cel putin 16 din cauza uraganului Florence, in statele Carolina de Nord si Carolina de Sud, in urma ploilor torentiale care au devastat un oras, distrugand zeci de mii de case si am. continuă pe Antena3

Uraganul Florence a devastat SUA.Cel putin cincioameni au murit

Uraganul Florence, care a lovit ieri statele americane de pe coasta de est, Carolina de Sud si Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a cauzat cel putin patru morti, inundatii catastrofale, echipele de salvare.

URAGANUL FACE PRAPAD in State: Cel putin cinci morti si peste 800.000 de gospodarii fara curent electric (VIDEO)

Cel putin cinci persoane au murit, iar peste 800 de mii de case au fost lasate fara curent electri in urma Uraganului Florence care a lovit statele americane de pe coasta de est. Carolina de Sud si.

Cel putin 30 de persoane au murit in Filipine din cauza celui mai puternic uragan din acest an

Taifunul Mangkhut, cel mai violent din acest an, a provocat moartea a cel putin 30 de persoane, sambata, in Filipine, au anuntat autoritatile locale, modificand bilantul initial de 25 de decese, relateaza AFP.

Cel putin 49 de persoane au murit in Filipine din cauza celui mai puternic uragan din acest an

Taifunul Mangkhut, cel mai violent din acest an, a provocat moartea a cel putin 49 de persoane, sambata, in Filipine, au anuntat autoritatile locale, modificand bilantul initial de 30 de decese, relateaza AFP.

Uraganul Florence a atins Coasta de Est a Statelor Unite (VIDEO)

Uraganul Florence a atins Coasta de Est a Statelor Unite. Furtuna ameninta cu inundatii apocaliptice si rafale extrem de puternice. Zeci de mii de case au ramas fara energie, iar apa marii a ajuns pe.

PRAPAD in Filipine: Cel putin 28 de persoane MOARTE dupa Taifunul Mangkhut (VIDEO)

Cel putin 28 de persoane au decedat in Filipine din cauza Taifunului Mangkhut. De asemenea, zeci de case si gospodarii au fost distruse de rafalele de vant puternic si de inundatiile masive, potrivit.

Uraganul Florence: Cel putin 4 morti, peste 800.000 de gospodarii fara curent electric. Trump va ajunge in zonele afectate

Uraganul Florence, care a lovit ieri statele americane de pe coasta de est, Carolina de Sud si Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a cauzat cel putin patru morti, inundatii catastrofale, echipele de salvare incercand sa recupereze mai multe persoane blocate in case.

Uraganul Florence - Minim 5 morti, peste 800.000 de gospodarii afectate

Uraganul Florence, care a lovit ieri statele americane de pe coasta de est, Carolina de Sud si Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a cauzat cel putin patru morti, inundatii catastrofale, echipele de salvare incercand sa recupereze mai multe persoane blocate in case, scrie News. ro.

VIDEO SUA: Uraganul Florence a ajuns pe Coasta de Est: peste 100.000 de locuinte au ramas fara curent. Sunt asteptate inundatii catastrofale

Uraganul Florence a ajuns pe Coasta de Est a SUA, scrie BBC. Oficialii americani au avertizat ca vor exista valuri de furtuna atat in Carolina de Sud cat si in Calorina de Nord, uraganul deplasandu-se catre uscat cu viteze ale vantului de 150 de km/h.

Taifunul Mangkhut a provocat dezastru in Filipine si mai multe regiuni din China. Sunt patru morti si sute de raniti

Dupa ce a facut prapad in Filipine, super-taifunul Mangkhut a devastat si Hong Kong, Macao si regiuni din China de sud-est. Cel putin patru oameni au murit si alti 130 au fost raniti in China, in timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )