Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel putin 213 persoane au murit din cauza coronavirusului, in China

Antena3 Antena3,
Cel putin 213 persoane au murit din cauza coronavirusului, in China

China se izoleaza tot mai mult pentru a opri raspandirea epidemiei coronavirusului, insa bilantul continua sa creasca dramatic. continuă pe Antena3

Cel putin 213 persoane au murit din cauza imbolnavirii cu coronavirus in China

Cel putin 213 persoane au murit din cauza coronavirusului in China, unde au fost inregistrate peste 9. 692 de cazuri de imbolnavire, transmite CNN.

Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China, din cauza Coronavirusului

O companie aeriana extrem de cunoscuta suspenda toate zborurile catre China, pentru a opri raspandirea cu coronavirus. Nu se stie pentru cat timp este mentinuta aceasta masura drastica. Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China British Airways anunta ca a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie si China datorita epidemiei cu coronavirus .

Un copil de 4 ani a murit din cauza gripei la Cluj

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei pana in prezent a ajuns la 11, a anuntat vineri Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Zece romani au murit din cauza gripei. Ultima victima, un copil de 12 ani

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la zece. Ultima persoana care a murit din cauza gripei este un copil in varsta de 12 ani, nevaccinat antigripal.

inca un copil a murit din cauza gripei. Bilantul a ajuns la 10 victime

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 10, a anuntat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Companiile aeriene isi suspenda zborurile catre China din cauza coronavirusului

Companiile aeriene au continuat joi sa-si suspende zborurile catre China din cauza riscului de raspandire a noului coronavirus, care a facut pana in prezent cel putin 170 de victime, informeaza AFP si Reuters.

LIVETEXT China: Peste 100 de oameni au murit din cauza infectiei coronavirus. Numarul cazurilor de imbolnaviri s-a dublat in 24 de ore. HARTA INTERACTIVA a cazurilor confirmate la nivel mondial

Bilantul mortilor a ajuns la 106 in China, in timp ce numarul cazurilor de infectie cu coronavirus s-a dublat in doar 24 de ore, potrivit autoritatilor din China, transmite BBC News. Noul coronavirus din China - in cel mai bun scenariu, epidemia va dura cateva luni si va cauza zeci de mii de imbolnaviri - cercetatoriLista statelor care isi evacueaza cetatenii din China, incepand de astazi in cate tari s-a raspandit virusul20. 20: Cel putin 250 de francezi si peste 100 de cetateni ai altor tari europene vor fi repatriati cu doua avione din Wuhan19. 52: A fost identificat un al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Franta. Este vorba de un turist chinez care se afla la terapie intensiva. 10: Taiwan a raportat primul caz de infectare cu noul coronavirus 15. 29: Uniunea Europeana a activat mecanismul intern de alerta rapida13. 20: Hong Kong suspenda trenurile si feriboturile care leaga fosta colonie britanica de China.

Producatorii auto isi inchid temporar fabricile din China din cauza coronavirusului: Ford, Renault si Toyota vor relua productia pe 10 februarie

Ford, Renault si Toyota se numara printre producatorii care si-au inchis fabricile din China din cauza coronavirusului. Cele trei companii au anuntat ca vor relua productia din China pe 10 februarie, scrie Automarket. ro .

Organizatorii JO 2020: Nu am luat in considerare anularea evenimentului din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au negat zvonurile conform carora s-a luat in considerare anularea evenimentului din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Un copil de 4 ani, nevaccinat, care suferea si de alte afectiuni, a murit din cauza gripei

Un copil de 4 ani din judetul Cluj Napoca, care era nevaccinat anti-gripal, dar suferea si de alte afectiuni, a murit vineri din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )