Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel putin 97 de persoane au murit dupa prabusirea unui avion in Pakistan

Adevărul Adevărul,
Cel putin 97 de persoane au murit dupa prabusirea unui avion in Pakistan

Cel putin 97 de persoane si-au pierdut viata, dupa prabusirea unui avion apartinand companiei Pakistan International Airlines PIA) la Karachi Pakistan), au anuntat autoritatile locale, care au subliniat ca exista si doi supravietuitori. continuă pe Adevărul

Avionul prabusit in Pakistan: Cel putin 97 de morti - nou bilant

Cel putin 97 de persoane au murit vineri dupa prabusirea unui Airbus A320 asupra unui cartier rezidential din Karachi, marele oras din sudul Pakistanului, potrivit unui nou bilant publicat sambata de autoritatile care au raportat de asemenea si doi supravietuitori, relateaza AFP.

VIDEO Marturia unui supravietuitor al accidentului aviatic din Pakistan, in care au murit cel putin 97 de oameni

Tot ce am putut sa vad in jur a fost foc, spune unul dintre cei doi supravietuitori ai accidentului aviatic de vineri din Pakistan, in care cel putin 97 de pasageri si-au pierdut viata.

Cel putin 40 de persoane infectate cu noul coronavirus in timpul unei slujbe religioase in Germania

Cel putin 40 de persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus dupa ce au participat la un serviciu religios intr-o biserica baptista din orasul german Frankfurt, au anuntat sambata autoritatile sanitare locale, informeaza agentia DPA, scrie Agerpres.

A murit dupa ce a alunecat de pe o stanca. E tulburator ce spunea cu putin inainte sa piara

O tanara a murit dupa ce a alunecat de pe o stanca in Dubai, in timp ce facea poze.

Orban, despre taierea pensiilor speciale: Se va reveni cu o modificare legislativa in acord cu motivatia CCR Cel putin doi judecatori CCR au dubla pensie speciala

Premierul Ludovic Orban sustine ca se va reveni cu o modificare legislativa privind taierea pensiilor speciale, care sa tina cont de motivatia Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutionala eliminarea pensiilor speciale. El spune ca judecatorii CCR ar fi trebuit sa se recuze de la aceasta decizie, pentru ca cel putin doi dintre ei au dubla pensie speciala. Daca nu se va gasi alta solutie, va fi luata in calcul si varianta impozitarii acestor pennsii, a afirmat premierul.

FOTO VIDEO Un ciclon mai devastator decat noul coronavirus: cel putin 84 de morti si pagube uriase in sudul Asiei dupa trecerea furtunii Amphan

Ciclonul Amphan, una dintre cele mai severe furtuni care a lovit sudul Asiei in ultimii ani, a provocat moartea a cel putin 84 persoane si pagube uriase. Autoritatile din India si cele din Bangladesh au pus la adapost peste 3 milioane de persoane.

DNA a clasat un dosar Microsoft in care Elena Udrea fusese arestata preventiv. Sunt oameni care s-au imbolnavit si au murit dupa ce au trecut prin astfel de situatii

Procurorii DNA au clasat primul dosar Microsoft, cel in care fostul ministru Elena Udrea a stat sapte zile in arest preventiv. Decizia a fost luata pe motiv ca fapta nu exista. De aceea trebuie.

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor IPS Pimen a murit, dupa ce a fost confirmat cu coronavirus

Arhiepiscopul Pimen al Sucevei si Radautilor a incetat din viata miercuri, in jurul orei 0,50, la Institutul Matei Bals din Capitala, in urma unui al doilea atac de cord, anunta Agentia Basilica a Patriarhiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )