Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele doua fete disparute in Caracal ar fi fost ucise de soferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte si nu umbla in anturaje dubioase

Antena3 Antena3,
Cele doua fete disparute in Caracal ar fi fost ucise de soferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte si nu umbla in anturaje dubioase

Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu au fost vazute ultima data in timp ce erau luate la ocazie. Familia fetei disparute la inceputul acestei saptamani in Caracal spune ca Alexandra era cuminte. continuă pe Antena3

Cine este criminalul din Caracal. Le-a ucis pe cele doua fete in chinuri groaznice

Barbatul din Caracal care este suspectat ca a rapit si a ucis in chinuri groaznice doua adolescente a fost incatusat de politisti. in curtea lui au fost gasite hainele uneia dintre tinere, dar si mai multe oase calcinate. Unul dintre vecinii barbatului sustine ca nu ar fi crezut niciodata ca acesta este in stare sa .

Procurorii DIICOT au primit cazul primei fete disparute in Caracal inca de la finalul lunii mai. Ce s-a intamplat cu dosarul

Oficialii DIICOT au anuntat vineri, 26 iulie, ca au declinat catre Parchetul de pe langa Tribunalul Olt un dosar avand ca obiect disparitia Luizei Melencu, una dintre cele doua presupuse victime ale criminalului din Caracal.

Adolescentele rapite in Caracal au fost ucise, transate si dizolvate in acid. Ororile descoperite de politisti in curtea principalului suspect

Polistii romani ancheteaza in prezent unul dintre cele mai grave cazuri de presupus omor petrecut in Romania in ultimele decenii. Doua adolescente ar fi fost rapite de un barbat din Caracal, care le-ar fi ucis, dupa care le-ar fi transat si incendiat o parte din ramasitele trupesti.

Primele imagini de la locul unde ar fi fost gasite cele doua tinere arse, in Caracal. Cine e principalul suspect

Au aparut primele imagini de la locul unde politistii ar fi gasit corpurile celor doua tinere disparute din Caracal. Fotografiile sunt desprinde din filmele de groaza. Ce detalii de ultima ora ofera autoritatile? Update: Se pare ca ramasitele gasite la principalul suspect al disparitieie fetelor din Caracal provin de la mai multe victime. Primele imagini .

Protest tacut in fata MAI fata de cazul celor doua adolescente disparute

Mai multe persoane s-au strans vineri seara in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, unde au aprins candele in memoria celor doua fete care ar fi fost rapite si ucise in Caracal.

VIDEO Protest tacut in fata Ministerului de Interne fata de cazul celor doua adolescente disparute in Caracal

Reprezentantii a trei organizatii civice alaturi de cetateni sunt, vineri seara, in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, unde au aprins candele si au adus flori, in memoria celor doua adolescente care ar fi fost rapite si ucise in judetul Olt, relateaza Mediafax.

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

El este principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Stire in curs.

Cine erau, de fapt, cele doua maicute care au impins un barbat pe linia de tren. Politistii le-au identificat

Cele doua presupuse maicute care au impins un barbat pe sinele de tren au fost prinse si identificate. Cine sunt, de fapt, cele doua si de ce au apelat la un astfel de gest nebunesc? Cine sunt cele doua maicute care au impins un barbat pe sinele de tren? S-a aflat adevarul! Imaginile video cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )