Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai accesibile orase din Europa

România Liberă România Liberă,
Cele mai accesibile orase din Europa

Cele mai accesibile orase din Europa. continuă pe România Liberă

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (3). Italia Germania in 2006

Gary Lineker a ramas in istorie pentru o vorba devenita virala, cum am spune astazi. Marele international englez a afirmat la un moment dat ca fotbalul este un sport de 11 contra 11 in care de fiecare data castiga Germania. Episodul 2: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960 .

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

Cum gestioneaza pandemia una dintre cele mai digitalizate tari din Europa

Estonia este una dintre cele mai digitalizate state din Europa, asa ca e interesant de vazut este gestionata aici criza creata de pandemie. in primul rand, in aceasta tara, 91,6% dintre.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (4). Finala Cupei Cupelor din 1979

Barcelona si Fortuna Dusseldorf au oferit o bijuterie de meci cu sapte goluri in 120 de minute.

Nelu Tataru: Cu o transmitere comunitara accelerata, Suceava e unul dintre cele mai fierbinti locuri din Romania. incercam sa limitam focarul (VIDEO)

Secretarul de stat Nelu Tataru, omul propus pentru ocuparea functiei de ministru al Sanatatii dupa demisia lui Victor Costache, spune ca a primit vestea nominalizarii la Suceava, unde autoritatile incearca.

Eroii care au luptat pe front fara sa traga un singur foc. Cele mai nebunesti momente din Al Doilea Razboi Mondial

De-a lungul istoriei, razboaiele s-au purtat cu arma in mana, iar eroii se faceau de obicei remarcati din randurile razboinicilor. in mod paradoxal, au existat pe front si eroi fara arma in mana, oameni care au infruntat ororile fara sa ucida si fara sa traga un singur foc.

Sectorul 2 din Bucuresti are cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate din oras - 116 Sectorul 5, cele mai putine

In Bucuresti sunt 188 de persoane confirmate cu coronavirus, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 2, respectiv 116, a anuntat managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Primaria Capitalei.

Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020

Programul Rabla 2020 a debutat de o saptamana. Va prezentam cele mai ieftine 10 oferte din programul Rabla 2020 incepand cu pretul cel mai mic. Asa cum era de asteptat, primele doua cele mai ieftine oferte ap.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Bilantul pandemiei a ajuns la aproape 27.000 morti la nivel mondial. Cele mai multe infectii sunt in SUA: peste 100.000

Bilantul pandemiei de coronavirus a ajuns la 26. 819 morti pe plan global, unde s-au inregistrat pana in prezent peste 585. 000 de cazuri de infectare, cele mai multe in Statele Unite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )