Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai aglomerate orase la orele de varf: unde se pierde cel mai mult timp in trafic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai aglomerate orase la orele de varf: unde se pierde cel mai mult timp in trafic

Ambuteiaje, claxonari repetate, zeci de minute pierdute in fata aceluiasi semafor si uneori cuvinte indecente din partea altor participanti la trafic. Cam asa arata drumul spre munca in orasele mari, in care numarul de masini a crescut foarte mult si. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari dobanzi la depozite in 2015

Cele mai mari dobanzi la depozitele in lei depasesc cu putin pragul de 3,5% pe an, iar asta numai in cazul unei scadente de 12 luni. Dobanzile platite de bancile mari la depozitele standard in lei au scazut sub 3% pe an dupa ajustarea accelerata din ultimul an, iar putini bancheri mai afiseaza randamente peste 3,5% pe an. Iata care sunt cele mai mari dobanzi la depozite in 2015.

Cele mai bine vandute produse de machiaj! Ai vreunul din acest top?

De la clasicul ruj rosu MAC si pana la balsamul de buze Maybelline BabyLips ori pudra bronzanta Guerlain Terracotta, iata care sunt cele mai bine vandute produse de machiaj, conform vogue. com.

Cele mai frumoase sate din lume: orasul albastru al strumfilor din Spania sau satul fara ulite din Olanda

Te-ai saturat de oras, de smogul care parca acopera totul? Singura scapare este viata linistita de la tara. Iata care sunt optiunile pentru cineva care nu mai vrea sa locuiasca in metropolele supraaglomerate si isi doreste liniste, vecini simpatici si peisaje superbe: 13 dintre cele mai frumoase sate din lume.

Care sunt cele mai sanatoase uleiuri pentru prajit, copt sau pregatirea salatelor

Romanii sunt obisnuiti sa foloseasca uleiul de floarea soarelui la aproape orice tip de preparat, indiferent daca acesta necesita prajire, coacere sau este vorba despre simpla pregatire a salatelor. in ultima vreme a aparut si pe piata autohtona o gama diversa de uleiuri, din care putem alege cele mai sanatoase optiuni in functie de ceea ce gatim.

Cele mai scumpe monede romanesti. De la kosonii daci la polul lui Carol I. Cum ajunge o moneda la valori de sute de mii sau chiar milioane de dolari

Deprecierea leului din ultima perioada in fata francului elvetian sau a dolarului american face ca oamenii sa caute surse alternative de investitii pentru a face fata devalorizarii. Unii investesc in arta, dar altii cauta monede de colectie. Adevarul va prezinta cele mai scumpe monede romanesti si cum va pot proteja acestea economiile.

Cele mai ciudate jafuri armate: cand prostia merge mana-n mana cu hotia

Prostia si hotia merg adesea mana in mana, infractiunile in care s-au folosit pe post de arma cele mai neasteptate obiecte fiind exemple care starnesc rasul.

Cele mai bune aplicatii pentru spionaj: Cum supraveghezi usor iubita, copilul si nu numai

Exista aplicatii foarte bune pentru spionaj. Astfel, pentru a monitoriza locatia sau diversele activitati ale unei persoane pe dispozitivul mobil, aveti unele destulinteresante la care puteti recurge. Exista numeroase persoanecare se simt nevoite sarecurga la o asemenea aplicatie, insa noi va vom enumera trei dintre cele mai intalnite: cei care vor sa-sisupravegheze copilul mai atent,cei [].

Cele mai bune produse cu pret redus la eMAG

EMAG are un pachet intreg de reduceri de care sa profiti. A adunat produsele in campaniaStock Busters, iar Playtech itiprezinta cele mai bune dispozitive la reducere. Stock Busters la eMAG a inceput pe16 martie si se va incheia maine, 31 martie. in oferta magazinului inca mai puteti gasi numeroase produsela pret redus, iar in acest [].

Tuberculoza, una dintre cele mai temute boli infectioase. Cum se transmite si cat suntem de expusi la aceasta maladie

O treime din populatia globului sufera de tuberculoza. Romania este tara din Uniunea Europeana, care a inregistrat cele mai multe cazuri noi. Doar in anul 2014, in tara noastra s-au inregistrat aproximativ 15 mii de cazuri de tuberculoza.

Cele mai frumoase case vechi din Bucuresti: cum arata superbele constructii in care au trait Mita Biciclista si Tudor Arghezi

In cele mai frumoase case vechi din Bucuresti au trait personaje celebre precum scriitorul Tudor Arghezi si Maria Mihailescu, cunoscuta mai degraba drept Mita Biciclista, fiind prima femeie care a mers pe bicicleta din Capitala.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )