Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai ample manevre navale britanice din ultimul secol in Marea Baltica: Fortele NATO sunt aliniate si pregatite

B1 B1,
Cele mai ample manevre navale britanice din ultimul secol in Marea Baltica: Fortele NATO sunt aliniate si pregatite

Marea Britanie a promis vineri sa consolideze apararea tarilor baltice in fata politicii din ce in ce mai active a Rusiei, in cadrul celor mai ample manevre navale ale marinei regale in Marea Baltica de mai. continuă pe B1

Cele mai populare strazi de shopping din lume

Atunci cand plecam in vacanta, pe to do list punem, cel mai adesea, si o sesiune de cumparaturi, fie ca este vorba de chilipiruri sau brand-uri pe care nu le gasim in tara. Tocmai de aceea, destinatiile cele mai vizitate de turisti au.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Care sunt sectoarele cu cele mai mari procente de promovare

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Capitala are unul dintre cele mai mari procente de promovare din tara la Evaluarea Nationala 2019. Din cei 13. 757 de candidati prezenti la examen, 84,94%11. 684 de absolventi) au luat medii egale sau mai mari de 5, procent comparabil cu anul trecut cand a fost de 85,30%. Vezi situatia pe sectoare.

Ce angajatori ofera cele mai mari salarii in Romania

Companiile din sectorul IT le ofera angajatilor din tara noastra cele mai mari salarii si cele mai m.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10: Bucuresti pe primul loc, Covasna pe ultimul

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Bucurestiul si judetul Iasi sunt judetele unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10. in Bucuresti 48 de candidati au obtinut media 10, iar in Iasi numarul acestora a fost de 35, potrivit rezultatelor la Evaluare Nationala 2019, publicate pe evaluare. edu. ro. La polul opus se afla judetul Covasna, unde niciun elev nu a obtinut media 10, in vreme ce in Gorj, Giurgiu, Harghita, Tulcea si Teleorman a fost cate un elev care a luat nota 10 la ambele probe de la Evaluare Nationala.

Mesaje, sms-uri si felicitari de Sfintii Petru si Pavel. Cele mai inspirate mesaje

In ziua de 29 iunie se praznuiesc sfintii Apostoli Petru si Pavel. Iata care sunt cele mai frumoase mesaje si cum sa feliciti mai bine persoanele care poarta aceste nume! Sfintii Petru si Pavel Sfintii Apostoli Petru si Pavel se amintesc pe 29 iunie, prilej pentru romani pentru o alta mare sarbatoare. Daca vrei sa .

MediaStandard: Cele mai celebre 5 scandaluri mediatice care au aratat meritele jurnalismului de investigatie

De mai bine de un secol jurnalistii din Statele Unite au indeplinit cu vigilenta rolul de caine de paza al democratiei, aducand in atentia opiniei publice cele mai grave derapaje democratice. Cu fiecare scandal major scos la iveala jurnalismul de investigatie de peste Ocean a setat cele mai inalte standarde deontologice, contribuind astfel la consolidarea democratiei. Mediastandard. ro va prezinta in continuare 5 cazuri celebre scoase la lumina de presa americana. Acestea ne dezvaluie meritele jurnalismului de investigatie.

Cristi Chivu, un barbat implinit. Fostul capitan al Romaniei are cele mai frumoase fiice si o sotie de la care nu-ti poti lua ochii

Cristi Chivu, fostul capitan al Romaniei, este un barbat implinit, caci are cele mai frumoase fiice si o sotie de la care nu-ti poti lua ochii. Fostul fotbalist formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc alaturi de Adelina Chivu. Armonia din familia celor doi se poate remarca si din felul in care .

Care sunt cele mai bune restaurante din lume in 2019, conform noului clasament

In cadrul unui eveniment care a avut loc la Singapore, au fost decernate premiile pentru cele mai bune restaurante din lume, conform organizatiei The World`s 50 Best Restaurants. Aseara, a avut loc la Singapore cel mai important eveniment al anului din industria restaurantelor. A fost facut public clasamentul pe 2019 cu cele mai bune 50 .

Samsung Galaxy Note 10 apare in cele mai bune poze. Ce are diferit

Samsung Galaxy Note 10 va fi anuntat candva in august. Pana atunci, cele mai noi detalii il dau drept un telefon foarte bun. Ar putea avea insa o problema mare. Samsung Galaxy Note 10 va fi.

Desi economia creste puternic iar dobanzile sunt mici, investitiile firmelor romanesti sunt printre cele mai mici din UE.

Desi economia romaneasca are printre cele mai mari rate de crestere, firmele locale investesc foarte putin sau deloc. Conform celui mai recent sondaj de Investitii al BEI EIBIS 2018), suntem la coada statelor europene din acest punct de vedere. Mai putin de sapte din zece firme 68%) au confirmat ca au facut investitii in anul 2018, mult sub media UE si Europa Centrala si de Est ECE), de 87% si respectiv de 79%. Aceasta deficienta de investitie a devenit persistenta in ultimii trei ani, sugerand ca in Romania ar exista factori structurali care impiedica apetitul companiilor de a investi si care scad gradul de antreprenoriat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )