Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO VIDEO Cele mai amuzante glume care circula pe Internet, despre Odorheiu Secuiesc si Kaufland

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Cele mai amuzante glume care circula pe Internet, despre Odorheiu Secuiesc si Kaufland

Scandalul care a izbucnit, vineri, dupa ce un barbat a sustinut ca nu a fost servit de o vanzatoare, la un supermarket Kaufland din Odorheiu Secuiesc, pe motiv ca nu vorbea limba magheara, a devenit tinta ironiilor pe retelele de socializare. continuă pe România Liberă

Cele mai bune glume pornind de la scandalul micilor din Kaufland Odorheiu Secuiesc

Scandalul in care un blogger sustine ca nu a fost servit de o angajata Kaufland din Odorheiu Secuiesc pe motiv ca nu vorbea limba maghiara a aprins nu doar tensiunile etnice, ci si imaginatia internautilor, care au facut haz de necaz si au lansat cele mai bune glume pe subiecte. Va prezentam cateva dintre ele.

Cele mai amuzante bancuri despre afaceristi: secretul succesului, in doua cuvinte

Adevarul va prezinta un top al celor mai amuzante bancuri despre afaceristi. Va invitam sa continuati topul, la comentarii, cu bancurile pe care le cunoasteti din aceeasi categorie.

Cele mai bune GLUME pe subiectul micilor de la Kauflandul din Odorhei! 90% din romani ar prefera sa invete maghiara decat sa renunte la mici

Asa cum se intampla cu orice subiect intens dezbatut pe retele de socializare, si scandalul barbatului care sustine ca n-a fost servit de o angajata Kaufland din Odorheiu Secuiesc pentru ca nu.

Vine barza in showbiz! O canareata si-a ascuns sarcina cinci luni. Acum a facut marele anunt despre tatal copilului (FOTO,VIDEO)

Veste mare in lumea mondena din Romania! Una dintre cele mai in voga cantarete din showbiz-ul autohton este gravida! Visul Alessiei s-a implinit! Cantareata este.

FOTO + VIDEO. Opt persoane, ranite intr-o explozie puternica, in Turcia. Bomba a fost ascunsa intr-un container de gunoi

O explozie a avut loc, joi, in provincia turca Izmir, pe coasta Marii Egee, dupa ce o bomba plasata intr-un container de gunoi a explodat. Mai multe persoane, care se aflau intr-un autobuz, au fost ranite.

Cele mai apreciate scene de sex din Game of Thrones

Serialul Game of Thrones nu este doar despre lupta pentru putere, confruntarea cu mortii sau despre dragoni, ci si despre scene de sex incadrate in timpurile de odinioara. Iata-le pe cele mai apreciate! .

Horoscop, duminica, 3 septembrie 2017: Berbecii intra in conflict cu cei dragi, pentru ca aleg cele mai nepotrivite metode de comunicare

Horoscop 3 septembrie 2017: Berbecii intra in conflict cu cei dragi fiindca aleg cele mai nepotrivite metode de comunicare, informeaza Libertatea. Horoscop 3 septembrie 2017 Berbec Exista.

Cum sa ne curatam corect ochelarii? Iata cele mai tari trucuri

Purtatorii de ochelari stiu ca acestia se pot murdari si chiar distorsiona vederea din aceasta cauza. Iar uneori stergerea lor pur si simplu nu rezolva problema. Iata cele mai tari trucuri de curatare.

Cele mai potrivite cuvinte care pot fi adresate copilului. Trebuie sa fie distruse niste tare ale educatiei

Desi multora li se pare prea mult, psihologii sunt in continuare de parere ca parintii crescuti intr-un sistem de educatie autoritar au nevoie de sprijin pentru a creste viitori adulti echilibrati.

FOTO Unde se afla Valea Horoabei, unul dintre cele mai frumoase trasee nemarcate din Muntii Bucegi

Cine a mai fost pe Valea Horoabei din Muntii Bucegi stie ca zona este o oaza de liniste in mijlocul naturii. Este un colt de rai inca neatins de mana omului, declarat monument al naturii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )