Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai amuzante cautari ale romanilor pe Google. Tigarile sunt de post?

Adevărul Adevărul,
Cele mai amuzante cautari ale romanilor pe Google. Tigarile sunt de post?

Zilnic, pe Google, se fac peste 1 miliard de cautari. Interogatiile clientilor motorului de cautare sunt stocate, iar in urma analizelor se realizeaza diverse statistici. continuă pe Adevărul

FCSB ramane fara casa. Concertul uneia dintre cele mai mari cantarete ale lumii trimite echipa in provincie

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului viitor, cel al lui Celine Dion, se va suprapune cu perioada meciurilor din preliminariile pentru cupele europene.

Top 5 cele mai bune cazinouri din Romania Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Esti pregatit sa iti faci bagajele si sa descoperi noi parti ale lumii, dar in acelasi timp esti interesat sa afli care sunt cele mai bune cazinouri din Romania dar si din alte parti ale Europei? Daca raspunsul este DA, atunci te invitam sa citesti randurile de mai jos.

Samsung anunta ca a rezolvat o problema de securitate importanta, care afecta cele mai noi telefoane ale sale

La o saptamana dupa descoperirea unei probleme serioase de securitate a senzorului de amprenta integrat in ecranul telefoanelor Galaxy S10 si Note 10, Samsung spune ca ar fi reusit sa gaseasca o solutie.

Care sunt cele mai bune restaurante, cafenele si cluburi din Romania

Cele mai bune restaurante, cafenele, festivaluri, bucatari si cluburi din Romania au fost selectate si premiate, joi seara, de specialistii din ospitalitate, in cadrul Galei Romanian Hospitality Awards.

Festivalul International de film KINOdiseea, editia XI aduce la Bucuresti cele mai premiate filme

Festivalul International de film KINOdiseea, editia XI aduce la Bucuresti cele mai premiate filme al.

FIICA lui ION TIRIAC face show cu POZELE SALE FIERBINTI! Ioana, una dintre cele mai SEXY femei (FOTO INCENDIAR)

La doar 22 de ani, Ioana este una dintre cele mai sexy fete de celebritati! GALERIE FOTO ADIO, LAURENTIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALA! GATA, A FUGIT DE ACASA GALERIE FOTO) Tatal.

Una dintre cele mai mari companii din IT concediaza sute de angajati

Una dintre cele mai mari companii de roboti software, fondata in Romania de antreprenorul Daniel Dines, a anuntat ca va face concedieri pentru sustinerea vitezei de munca.

Imaginea dezolanta a latrinei din fundul curtii, folosita de politistii uneia dintre cele mai bogate comune din Prahova

Grupul sanitar al postului de politie din Paulesti, una dintre cele mai bogate comune din judetul Prahova, a ajuns de rasul lumii, dupa ce mai multe imagini au aparut in presa locala.

GABRIEL DUMITRASCU, FOST PRESEDINTE RADET: Sistemele centralizate de termoficare - cele mai eficiente in alimentarea marilor aglomerari urbane

Sistemele centralizate de termoficare sunt cele mai eficiente in ceea ce priveste alimentarea cu energie terminca a marilor aglomerari urbane, insa ele nu sunt pretabile oriunde si in orice conditii, potrivit declaratiilor facute, ieri, de fostul presedinte RADET, Gabriel Dumitrascu, in cadrul conferintei de lansare a raportului realizat de Expert Forum EFORUM) privind sistarea sistemului de termoficare din Capitala.

Moscova crede in Big Brother: Vladimir Putin si locotenentii sai pun la punct unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video

Una dintre cele 10 reguli de baza pentru spionii occidentali care voiau sa se infiltreze in Moscova, in perioada Razboiului Rece, nu privi inapoi pentru ca nu esti niciodata singur este astazi mai actuala ca oricand, singura diferenta fiind aceea ca nu e vorba doar despre straini, ci si despre 12,6 milioane de locuitori ai capitalei Rusiei. Capitala dispune de unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video din lume, care va fi dotat acum cu un software performant de recunoastere faciala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )