Libnet.ro
UNICEF

14:45

Top 5 cele mai bune cazinouri din Romania Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai bune cazinouri din Romania Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Esti pregatit sa iti faci bagajele si sa descoperi noi parti ale lumii, dar in acelasi timp esti interesat sa afli care sunt cele mai bune cazinouri din Romania dar si din alte parti ale Europei? Daca raspunsul este DA, atunci te invitam sa citesti randurile de mai jos. continuă pe Adevărul

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara .

Agricultura romaneasca va creste cu jumatate de miliard de euro in 2019. Care sunt cele mai mari companii din sector

Cifra de afaceri a companiilor locale care activeaza in sectorul agriculturii poate creste cu aproape jumatate de miliard de euro in 2019, plasand agricultura printre sectoarele strategice ale economiei romanesti, conform estimarilor KeysFin, care adauga ca rezultatele ar fi putut fi mai bune, in cazul in care conditiile meteo ar fi fost mai prielnice.

Stiai? Cine l-a prins pe Ion Ramaru, cel mai celebru criminal din Romania

Ion Ramaru a terorizat Bucurestiul in perioada anilor 1970-1971, pe vremea in care era student, comitand patru omoruri, mai multe violuri si cateva tentative de omor. Acesta a ramas in istorie ca fiind cel mai.

Una dintre cele mai mari companii din IT concediaza sute de angajati

Una dintre cele mai mari companii de roboti software, fondata in Romania de antreprenorul Daniel Dines, a anuntat ca va face concedieri pentru sustinerea vitezei de munca.

Imaginea dezolanta a latrinei din fundul curtii, folosita de politistii uneia dintre cele mai bogate comune din Prahova

Grupul sanitar al postului de politie din Paulesti, una dintre cele mai bogate comune din judetul Prahova, a ajuns de rasul lumii, dupa ce mai multe imagini au aparut in presa locala.

Vesti bune pentru toti elevii din Romania. Vacanta de Paste din 2020 va fi mai lunga. Cat va tine

Elevii din Romania au un motiv in plus sa asteapte Pastele. Micutii au parte de ceva momente in plus de relaxare in cadrul vacantei de Paste din 2020. Iata ce arata anuntul oficial! Cat va tine anul acesta bucuria elevilor? Vesti bune pentru elevi! Vacanta de Paste din 2020 este mai lunga Vacanta de Paste .

Anunt alarmant despre vremea din Romania. Ce se va intampla in aceasta iarna, dupa o toamna atat de calduroasa

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca prognoza emisa de curand aduce vesti mai putin bune pentru romani. Cum va fi vremea din acest an, dupa o toamna atat de calduroasa? Cum va fi iarna asta, dupa o toamna atat de calduroasa? Meteorologii au facut un anunt alarmant pentru romani. Iarna .

Mesajul alarmant al unui producator de mezeluri din Romania: Nu mai gasim carne de porc transata pentru productie!

Niciun producator de mezeluri din Romania nu gaseste de cumparat din Europa carne transata pentru productie, in conditiile in care in Romania nu exista niciun furnizor de carne transata, iar pretul.

Topul Lonely Planet al celor mai bune destinatii turistice in 2020: ce tara e pe primul loc

Lonely Planet a intocmit topul celor mai bune destinatii de calatorie pentru anul viitor, iar pe cel de-al doilea loc se pozitioneaza Anglia.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )