Libnet.ro
UNICEF

08:15

Una dintre cele mai mari companii din IT concediaza sute de angajati

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari companii din IT concediaza sute de angajati

Una dintre cele mai mari companii de roboti software, fondata in Romania de antreprenorul Daniel Dines, a anuntat ca va face concedieri pentru sustinerea vitezei de munca. continuă pe Adevărul

Agricultura romaneasca va creste cu jumatate de miliard de euro in 2019. Care sunt cele mai mari companii din sector

Cifra de afaceri a companiilor locale care activeaza in sectorul agriculturii poate creste cu aproape jumatate de miliard de euro in 2019, plasand agricultura printre sectoarele strategice ale economiei romanesti, conform estimarilor KeysFin, care adauga ca rezultatele ar fi putut fi mai bune, in cazul in care conditiile meteo ar fi fost mai prielnice.

Un calugar pe patul de moarte, despre una dintre cele mai mari nevointe

Parintele Teofil Paraian a povestit in cartea Pentru cealalta vreme a vietii noastre o pilda foarte importanta pentru crestini. in Pateric se spune ca un parinte, ce era in fata mortii, era foarte se.

Moscova crede in Big Brother: Vladimir Putin si locotenentii sai pun la punct unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video

Una dintre cele 10 reguli de baza pentru spionii occidentali care voiau sa se infiltreze in Moscova, in perioada Razboiului Rece, nu privi inapoi pentru ca nu esti niciodata singur este astazi mai actuala ca oricand, singura diferenta fiind aceea ca nu e vorba doar despre straini, ci si despre 12,6 milioane de locuitori ai capitalei Rusiei. Capitala dispune de unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video din lume, care va fi dotat acum cu un software performant de recunoastere faciala.

FIICA lui ION TIRIAC face show cu POZELE SALE FIERBINTI! Ioana, una dintre cele mai SEXY femei (FOTO INCENDIAR)

La doar 22 de ani, Ioana este una dintre cele mai sexy fete de celebritati! GALERIE FOTO ADIO, LAURENTIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALA! GATA, A FUGIT DE ACASA GALERIE FOTO) Tatal.

FCSB ramane fara casa. Concertul uneia dintre cele mai mari cantarete ale lumii trimite echipa in provincie

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului viitor, cel al lui Celine Dion, se va suprapune cu perioada meciurilor din preliminariile pentru cupele europene.

Imaginea dezolanta a latrinei din fundul curtii, folosita de politistii uneia dintre cele mai bogate comune din Prahova

Grupul sanitar al postului de politie din Paulesti, una dintre cele mai bogate comune din judetul Prahova, a ajuns de rasul lumii, dupa ce mai multe imagini au aparut in presa locala.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

Curtea Suprema de Apel din Tanzania a aprobat legea care interzice casatoria cu minori

Curtea Suprema de Apel din Tanzania a reconfirmat miercuri o hotarare prin care li se interzice parintilor sa-si lase fetele sa se casatoreasca inainte de a implini 15 ani si a cerut guvernului sa mareasca varsta de la 15 la 18 ani in termen de un an. Tanzania are una dintre cele mai mari rate ale casatoriei cu copii din lume, anunta CNN.

Fenomene tsunami in Marea Neagra. Cele mai mari cutremure urmate de valuri uriase care au maturat tarmul

Marea Neagra nu a fost lipsita, in cursul istoriei, de fenomene tsunami, chiar daca amploarea acestora nu a fost una semnificativa.

Efectele OUG 114: Importuri triple de gaze Preturi mai mari la gazele din productia interna

Importurile de gaze au fost in august de 3,5 ori mai mari decat cele din aceeasi luna a anului trecut. Importurile sunt mai mari si pe fondul scumpirii gazelor din productia interna. Spre deosebire de alti ani, gazele naturale romanesti au ajuns sa fie mult mai scumpe decat cele din import.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )