Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai arogante zodii. Sunt atat de increzute si superioare incat oamenii pleaca de langa ele

Playtech Playtech,
Cele mai arogante zodii. Sunt atat de increzute si superioare incat oamenii pleaca de langa ele

Astrologii au realizat topul celor mai arogante zodii. Iata de cine trebuie sa te feresti pentru a nu avea probleme! Zodii arogante. Ei sunt cei mai ingamfati nativi din zodiac Multe persoane sunt arogante, se poarta cu dispret fata de altii si nu le intereseaza deloc problemele celor din jur. Astrologii dau vina pe astre . continuă pe Playtech

HOROSCOP. Cele mai compatibile zodii! Capricornul si Taurul sunt sufletele pereche ale zodiacului

Zodiile influenteza de multe ori succesul unei relatii si ne pot ghida in problemele pe care le avem cu partenerul de viata. Cu totii ne straduim sa ne gasim perechea, iar raspunsul s-ar putea afla chiar in semnul zodiacal al partenerului.

De ce e atat de plictisitoare lista cu cele mai vizionate filme de pe Netflix

Daca te-ai uitat in ultima vreme pe Netflix, curios sa vezi ce filme mai sunt si ce recomanda platforma, probabil ai observat ca are o sectiune speciala care sa te ajute: top 10 cele mai.

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri .

Cele mai bune bauturi intr-o vara calduroasa. Retetele simple: protejeaza si dintii

Va prezentem mai jos idei de retete de racoritoare sanatoase. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara caduroasa. Pe timp de vara se cunoaste faptul ca o hidratare corecta pastreaza sanatatea intregului corp, inclusiv a dintilor. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara calduroasa. Sunt simple si protejeaza si dintii in .

Horoscop septembrie 2020. Care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie

Ziua din saptamana in care te-ai nascut pune amprenta asupra felului tau de a fi. Daca unii au darul cuvantului ori al vietii, altii sunt facuti sa fie lideri sau doar sa se lase calauziti de vant. Cum detaliile fac diferenta, si zilele norocoase cern unii oameni de ceilalti, iar astrele ne arata cine are .

Cele mai nocive alimente din lume. Nutritionistii nu vor sa auda de ele

Expertii au intocmit o lista de aminete pe care ar trebui sa le evitam din cauza faptului ca sunt nocive pentru organism. Vorbim despre produse procesate, ingrediente si substante chimice pe care nutritionistii nu le consuma niciodata. Care sunt cele mai nocive alimente pentru consum Alimentele, indiferent de natura lor, vegetala, animala sau mixta, sunt .

Romania are cele mai mici preturi la paine din UE

Preturile la paine in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, arata datele pe 2019 publicate astazi de Eurostat.

Atentie, soferi: cele mai bune masini pe benzina si motorina. Surpriza momentului vine de la Dacia

Parerile despre Dacia nu sunt mereu dintre cele mai bune. Dar e important sa afli cat mai multe pareri ca sa stii ce alegi. Daca esti sofer, cu siguranta te intereseaza in mod direct.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 140 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, urmat de judetul Iasi. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire.

Situatia, pe judete, a cazurilor de coronavirus: in Bucuresti au fost raportate 140 de noi imbolnaviri in 24 de ore, cele mai multe din tara

Bucurestiul a inregistrat din nou cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus. Dintr-un total de 825 de noi imbolnaviri inregistrate in ultimele 24 de ore la nivel national, 140 au fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )