Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai bogate celebritati din lumea muzicala: o cantareata de doar 26 de ani, pe primul loc in top

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bogate celebritati din lumea muzicala: o cantareata de doar 26 de ani, pe primul loc in top

O cantareata de doar 26 de ani bate recordul legendarei trupe Rolling Stones si ajunge pe primul loc in topul celor mai bine platiti cantareti de pe planeta. Vinde milioane de albume si promoveaza Keds, Diet Coke si Apple, care ii mai adauga o suma de. continuă pe Wall-Street Ro

Calendarul Pirelli 2017 sfideaza falsele idei despre frumusete: imagini neretusate cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume FOTO VIDEO

Calendarul Pirelli 2017 a fost dezvaluit in premiera publicului, imaginile cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume nefiind deloc retusate, iar la sedintele foto artistele au purtat un machiaj minimal, ideea editiei de anul viitor fiind de a promova frumusetea naturala si de a elimina asteptarile nedrepte si nerealiste pe care societatea le are de la vedetele hollywoodiene.

Calendarul Pirelli 2017 promoveaza NATURALETEA: Cele mai bune actrite din lume, FARA PIC DE MACHIAJ (VIDEO)

Pirelli a prezentat primele imagini din calendarul pentru 2017. Pentru al doilea an la rand, compania a decis sa apeleze la actrite celebre precum Nicole Kidman, Uma Thurman, Julianne Moore sau Kate.

O comedie despre criza refugiatilor, filmul german cu cele mai mari incasari din 2016 VIDEO

Willkommen bei den Hartmanns/ Bine ati venit la familia Hartmann, o comedie despre criza refugiatilor care ruleaza in cinematografele din Germania, a avut incasari de peste 20 de milioane de dolari de la lansare, la 3 noiembrie, ceea ce-l face filmul de limba germana cu cel mai bun box office din acest an, scrie The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.

intalnirea cu moartea a unui preot-speolog: a fost la un pas sa fie strivit de 15 tone de piatra intr-una dintre cele mai fascinante pesteri din tara

Saptamana trecuta, o bucata din tavanul pesterii Tausoarelor, grea de 15 tone s-a prabusit. Custodele pesterii, preotul-speolog Crin Theodorescu se afla in interior cand s-a intamplat, descriind cu lux de amanunte intalnirea sa cu moartea.

Nordul Italiei in flacari: Una dintre cele mai mari rafinarii a sarit in aer (FOTO)

Una dintre cele mai mari rafinariidin nordul Italiei a sarit in aer in urma unei explozii puternice. Explozia a izbucnit joi, in jurul orei 16, intr-o rafinarie a companiei ENI din.

Cele mai ciudate mituri despre familie din istorie: in ce conditii se transformau mortii in strigoi si cum puteau transmite acestia mesaje rudelor

Legendele ocupa un loc important in cultura populara. Fie ca se refera la existenta strigoilor, obligatia casatoriei cu vaduva fratelui sau existenta copiilor adusi de demoni, superstitiile si miturile au ingrozit oamenii din cele mai vechi timpuri.

Dinamo-Steaua, Eternul Derby al cvasidebutantilor. Dorin Rotariu si Adi Popa au bifat cele mai multe dueluri, dintre componentii loturilor actuale

Confruntarea dintre Dinamo si Steaua, cel mai des intalnit duel din fotbalul romanesc, a ajuns in fata celui de-al 166-lea episod oficial si al 138-lea in Liga I. Dintre actualii jucatori ai celor doua rivale, cele mai multe derby-uri au bifat Adi Popa 11) si Dorin Rotariu 10), majoritatea putand numara pe degetele unei singure maini duelurile la care au luat parte.

Cele mai vechi texte despre Apostolul Andrei ajung acum in mana romanilor

In aceste zile de sarbatoare, a aparut la Editura Vremea cartea Cele mai vechi texte despre Apostolul Andrei, traduse si prezentate de Cristian Badilita si cu ilustratii de Marian Zidaru.

Lista parlamentarilor chiulangii. Sebastian Ghita se afla printre politicienii cu cele mai multe absente nemotivate in septembrie

Deputatii Sebastian Ghita, Marin Almajanu si Nicolae Paun se afla printre parlamentarii cu cele mai multe absente nemotivate la sedintele parlamentare pe luna septembrie, potrivit unei note discutate, luni, in sedinta Biroului permanent al Camerei.

Atelierele lui Brancusi din Paris, in care au prins viata unele dintre cele mai valoroase lucrari din lume

Atelierele din Paris unde marele sculptor Constantin Brancusi a dat viata operei sale reprezinta un mic univers al satului romanesc, care a fost tot timpul in sufletul artistului.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )