Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cui sunt interzise bananele, cele mai gustoase fructe. La ce trebuie sa fim atenti cand le cumparam

Adevărul Adevărul,
Cui sunt interzise bananele, cele mai gustoase fructe. La ce trebuie sa fim atenti cand le cumparam

Recomandate cardiacilor datorita continutului bogat in potasiu, bananele, cele mai gustoase fructe exotice, sunt interzise cu desavarsire persoanelor care sufera de afectiuni renale. continuă pe Adevărul

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune.

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Centrul de vaccinare de la Spitalul Municipal Caracal, cele mai multe doze de vaccin administrate

In cea de-a doua zi de vaccinare impotriva COVID-19 s-au administrat in judetul Olt, 290 doze, cele mai multe la centrul din Caracal.

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri.

Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: Xiaomi este lider la inceput de 2021

In fiecare luna, cei de la AnTuTu publica o noua editie a clasamentului cu cele mai rapide telefoane din piata. Noul top 10 este dominat de Xiaomi. Nici nu a inceput bine 2021, iar creatorii.

Cehia se mentine pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe infectari cu COVID-19. Ce tara conduce clasamentul contagierilor

Potrivit celor mai recente date, Cehia se situeaza din nou pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe contagieri cu COVID-19, avand o rata cumulata in ultimele doua saptamani de 876 de cazuri la.

Actrita Olivia Wilde si cantaretul Harry Styles, unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood

Actrita si regizoarea Olivia Wilde si cantaretul Harry Styles reprezinta unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood, potrivit unor surse citate de revista People.

Ce se intampla in corpul tau daca mananci des peste. Specialistii au cele mai bune vesti

Pestele trebuie sa existe in meniul saptamanal al oamenilor. Care este beneficiul consumului unei astfel de carni? Specialistii vin cu vesti bune pentru cei care adauga meselor peste. Consumi peste? Ce se intampla in corpul tau daca mananci des? Alimentatia sanatoasa si corespunzatoare varstei te ajuta sa treci mai bine peste ani si sa ai .

Cine este Andreea Prisacariu. Romanca este printre cele mai sexy jucatoare de tenis FOTO

Andreea Prisacariu este o jucatoare de tenis romanca, nascuta in 2000. in decembrie a castigat un turneu dublu in Antalya, unde a jucat alaturi de Andreea Rosca, impotriva Viktoriiei Dema si a Cristinei Dinu, din Ucraina, respectiv Romania, incheind cu scorul de scor 3-6, 6-4, 10-6 si au incasat un cec de o mie de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )