Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai bune 10 universitati din lume in care sa studiezi informatica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune 10 universitati din lume in care sa studiezi informatica

Domeniul IT este la mare cautare. Multi absolventi se orienteaza catre universitati cu profil informatic si viseaza sa lucreze in cadrul unor companii precum Apple, Google sau Facebook. Businessinsider a prezentat un clasament al celor mai bune scoli. continuă pe Wall-Street Ro

A fost arestat patronul celui mai accesat site PIRAT din lume. Ar putea fi judecat in SUA

Autoritatile din Statele Unite au anuntat arestarea in Polonia si inculparea in Statele Unite pentru incalcarea drepturilor de autor a ucraineanului Artem Vaulin, acuzat ca se afla in fruntea celui mai accesat site pirat din lume.

Un elev roman este considerat viitorul Einstein. Cele mai importante universitati din lume s-au luptat pentru el

Un elev din Costanta a uimit mediul academic din Statele Unite. Universitati de prestigiu precum Harvard si Columbia s-au luptat ca sa-l aiba student si i-au oferit burse de 70. 000 de dolari pe an. Costin.

Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Liceul in care au invatat Palade si Parhon, printre cele mai bune din tara. Colegiul buzoian B.P. Hasdeu este al cincilea in Romania dupa media de admitere

Buzaul are o scoala in Top 5 licee din Romania, dupa ultima medie de admitere. Este vorba despre Colegiul National B. Hasdeu, unde media de admitere este 9,72. Liceul buzoian i-a dat lumii pe laureatul premiului Nobel George Emil Palade, pe savantul Nicolae Vaschide, academicianul Constantin Parhon, tenorul Nae Leonard. Absolventii colegiului ajung in fiecare an la universitati mari ale lumii.

Cele mai bune rosii gratinate

Legumele gratinate, in combinatie cu branza cremoasa sunt un deliciu greu de refuzat. incearca reteta noastra, foarte simpla!.

Cele mai bune licee din Alba dupa mediile la admitere. Rezultatele sunt mai slabe fata de anul 2015

Ministerul Educatiei a publicat marti, 19 iulie, rezultatele repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a. Cea mai mare ultima medie de admitere 9,20) s-a inregistrat la Colegiul Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, specializarea Stiintele Naturii.

Prima tara din lume care interzice Pokemon Go. Contravine legilor

Autoritatile indoneziene au fost primele care au interzis jocul de mare succes din toata lumea,Pokemon Go, in parlamentul prezidential, miercuri, 20 iulie, scrie Jurnalul National. Acesta este.

Acestea sunt cele mai de succes malluri din tara

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Cele mai accesibile destinatii de vacanta din Europa. Unde pot gasi turistii bere ieftina si trei feluri de mancare la pret redus FOTO

Agentia Post Office Travel Money a realizat un raport al celor mai accesibile destinatii turistice din Europa, perfecte pentru petrecerea vacantei cu familia.

Lovitura pentru admiratorii uneia dintre cele mai ravnite femei din lume. Veste majora in familia Ducesei Kate Middleton

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a logodit cu milionarul James Matthews, dupa o relatie de aproape un an, a anuntat presa din Marea Britanie. James Matthews ar fi cerut-o de sotie in timpul.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )