Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai bune 8 alimente pentru detoxifierea organismului

Antena3 Antena3,
Cele mai bune 8 alimente pentru detoxifierea organismului

Trecerea de la sezonul rece la sezonul primavaratic aduce cu sine nevoia unei curatari a organismului, mai ales ca, primavara, apar si legumele si fructele care pot fi folosite cu succes intr-o cura de detoxifiere. continuă pe Antena3

Placerea feminina: cele mai bune pozitii pentru orgasm

Cele mai bune pozitii pentru orgasm pentru femei. Multe dintre reprezentantele sexului frumos sunt de parere ca orgasmul nu este o necesitate pentru a avea o viata sexuala fericita, dar finalizarea exploziva a unei nopti de amor nu poate fi decat un bonus binevenit.

Cele mai bune credite pentru locuinte

Cele mai bune credite pentru locuinte sunt, de-a dreptul, vanate de romanii care care vor sa-si asigure un acoperis deasupra capului, dar nu dispun de suficiente resurse financiare. Ei pot sa apeleze la un imprumut bancar fie un credit.

Energia Targu Jiu scrie istorie in baschetul romanesc. Echipa gorjeana s-a calificat intre cele mai bune opt echipe din Eurochallenge

Energia Targu Jiu a reusit sa castige meciul cu BC Astana, din Kazakhstan, disputat in aceasta seara pe teren propriu, dupa prelungiri, la o diferenta de numai un punct. Meciul s-a jucat pana in ultima secunda, iar finalul a fost de infarct.

FOTO Reginele soldurilor, in Cartea Recordurilor: femeile cu cele mai late solduri din lume

Femeile cu cele mai mari solduri din lume, unele cu o circumferinta de peste doi metri, sunt mandre de formele lor si nu se sfiesc sa pozeze sexy. Ele spun ca isi iubesc corpul si nu au de gand sa urmeze vreo dieta pentru a ajunge la o silueta normala.

Harta fricii in Romania. Care sunt cele mai periculoase zone. Unde au loc cele mai multe crime, furturi si batai in plina strada

In fiecare oras al tarii exista zone pe care oamenii le ocolesc de frica sa nu ajunga victimele unor agresiuni ori sa cada prada hotilor. Adevarul va prezinta cele mai de temut zone ale Romaniei in care se inregistreaza o multime de infractiuni.

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

Cele mai credincioase zodii

Cele mai credincioase zodii. Credinta capata noi dimensiuni de la o persoana la alta, in functie de mediul in care s-a format, dar si de inclinatia catre spiritualitate, nativii unor semne zodiacale fiind mai religiosi decat altii prin natura lor.

Cele mai rare nume de fete din Romania

Cele mai rare nume de fete din Romania sunt tot mai cautate de parintii care doresc sa le puna prenume care sa-i diferentieze de toti ceilalti copii si, mai apoi, adulti pe care-i vor intalni pe parcursul vietii.

Cele mai mari aeroporturi din Europa

Zeci de milioane de calatori din toate colturile lumii tranziteaza anual cele mai mari aeroporturi din Europa. Cateva sute de mii de avioane aterizeaza pe acestea in fiecare an.

Ivanovici, fundasul-golgheter. Sarbul e aparatorul cu cele mai multe goluri in Liga Campionilor, in ultimii sase ani

In cel de-al doilea meci jucat marti seara in Liga Campionilor, Chelsea a facut un pas important spre calificare, dupa 1-1 la Paris, cu PSG. Reusita oaspetilor a fost semnata de Ivanovici, fundasul cu cele mai multe goluri in Liga Campionilor, din 2009 incoace.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )