Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune alternative pentru zaharul din cafea

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune alternative pentru zaharul din cafea

Cafeaua este bautura cu caremajoritatea ne incepem ziua. Dar, in general, exista doua tipuri de oameni cand vine vorba de cafea; cei care o beau cu zahar, si cei care nu adauga zahar. Daca esti una dintre cele care pun trei linguri de zahar la o ceasca de cafea, ar trebui sa renunti. Iata ce alte alternative mai sanatoase ai:. continuă pe Adevărul

Analiza SWOT personala. Invata cum sa iei cele mai bune decizii pentru cariera ta

Analiza SWOT personala este o tehnica eficienta care te ajuta sa iei decizii importante legate atat de cariera, cat si de viata personala. Analiza SWOT te ajuta sa identifici punctele tale tari, pe care le poti valorifica, dar si sa izolezi aspectele.

Cele mai bune telefoane din 2018: topul alegerilor pe care sa le faci

Noul an se anunta a fi excelent, mai ales ca deja putem face un top cu cele mai bune telefoane din 2018, iar mai jos gasesti smartphone-urile de varf ale producatorilor. E greu sa faci o clasificare intr-o anumita ordine cand vine vorba de cele mai bune telefoane din 2018, asa cum se intampla, de [].

Cele mai bune bancuri cu domnitori romani. Ce intrebare indiscreta are un un strajer pentru Maria Sa Stefan cel Mare

Povestile aparute de-a lungul timpului despre domnitorii din tarile romane stau la baza unor bancuri. in cele ce urmeaza va vom prezenta zece glume care au in prim-plan domnitori romani.

Doua dintre cele mai bune filme indie ale anului 2017, regizate de femei, la American Independent Film Festival VIDEO

Doua filme remarcabile ale cinematografiei independente americane, The Rider si Certain Women, semnate de regizoarele Chloe Zhao si Kelly Reichardt, fac parte din selectia American Independent Film Festival 2018, care va avea loc in Bucuresti in perioada 27 aprilie-3 mai.

Pe placul celor mari si mici: cinci dintre cele mai bune destinatii de calatorit cu familia

Sa alegi o destinatie de vacanta care sa fie pe gustul mai multor generatii, descurcandu-te cu un buget redus, poate fi un lucru complicat. Indiferent de varsta copiilor tai, una dintre aceste destinatii pe care le-am selectat avand in vedere nevoile.

Noile Huawei P20 si P20 Pro sunt telefoanele mobile cu cele mai bune camere foto din lume

Testul DXOMark, cel care este cel mai precis in a masura performantele camerelor foto atat de pe telefoanele mobile, cat si cele profesionale, a fost aplicat si asupra noilor terminale din gama P, lansate ieri de Huawei la Paris. Rezultatele au fost de partea companiei din Shenzen, China.

Cele mai bune bancuri cu zgarciti. Ce spune un tanar scotian cand suna la hotline

Scotienii sunt adesea invocati in bancurile care circula pe internet. Va prezentam astazi o selectie de glume amuzante, care-i au in prim-plan pe scotieni, surprinsi in diverse ipostaze.

Cat de rau arata unul dintre cele mai mari cimitire ale eroilor din Romania. E Anul Centenarului si e mai mare rusinea

La 100 de la terminarea Primului Razboi Mondial, Cimitirul Eroilor din localitatea constanteana Mircea Voda continua sa se degradeze sub ochii autoritatilor. Lipsa banilor este invocata atunci cand vine vorba de memoria celor care au facut posibila Marea Unire.

Cele mai simple forme de imprumut folosite de romani vor disparea

Cardurile de cumparaturi si cele de credit, cele mai populare din zona financiara in special pentru romanii cu venituri mai mici, ar putea disparea. Firmele care dau astfel de credite de consum nu exclud iesirea.

[P] Finastra - cum e sa lucrezi pentru una dintre cele mai mari companii fintech din lume

Lansata in iunie 2017 prin fuziunea dintre Misys si D+H, Finastra este numarul 3 in lumea fintech si continua sa creasca. Compania nou formata ofera cel mai variat portofoliu de produse software care deservesc institutii financiare de toate marimile, din toate colturile planetei. Centrul de dezvoltare si cercetare Finastra din Romania este unul dintre cele mai mari la nivel global, reunind peste 550 de persoane si o strategie de crestere activa, care urmareste adaugarea a inca 100 de roluri noi anul acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )