Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele mai bune aparate foto in 2014 si 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune aparate foto in 2014 si 2015

Nikon, Sony si Canon sunt cele mai bune si populare braduri producatoare de echipamente foto, cel putin asta reiese dintr-un sondaj al portalului ClubulFoto. ro , pe baza raspunsurilor a peste 2. 000 de utilizatori specializati. Dintr-un total de opt. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Investitiile in garsonierele din Iasi, in scopul inchirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente din Romania, in timp ce in Bucuresti apartamentele cu trei camere din centru-nord sunt cele mai profitabile, potrivit unui studiu al imobiliare. ro.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri din 2014 - Federer, Nadal, Djokovic, Dimitrov si Monfils, printre remarcati (Partea I)

Anul 2014 a oferit multe dueluri interesante in circuitul masculin de tenis de camp ATP), schimburile de mingi si loviturile perfecte facand deliciul publicului. Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Grigor Dimitrov si Gael Monfils au facut, rand pe rand, spectacol. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase lovituri din 2014.

Cadourile de Mos Nicolae sunt in reducerile eMAG: Cele mai bune oferte de care sa profiti

Traditional, Mos Nicolae vine pe 6 decembrie. Daca nu te-ai decis deja ce cumperi, avem o lista cu reducerile de la eMAG de care sa profiti inainte sa daruiestiprimul cadou din decembrie. Reducerile eMAG sunt valabile in perioada 3 8 decembrie 2014, timp suficient sa cumperi ceva de Mos Nicolae. Magazinul sustine ca ofera reduceri de pana la 20% la telefoane, tabletele iPad de la Apple pornesc de la 1. 000 de lei, iar accesoriile precum carcasele au reduceri de [].

Cele mai bune jocuri la reducere pentru iPhone sau Android

Black Friday 2014 a trecut, dar asta nu inseamna ca oferteles-au terminat. Astazi este Cyber Monday, iar pe Play Store si App Store puteti gasi niste reduceri considerabile. Ne aflam in prima saptamana dupa Black Friday, iar magazinele online ale celor de la Google si Apple sunt pline de reduceri la tot felul de aplicatii si jocuri. Nu exista o perioada mai buna pentru a cumpara un joc pe care il doreati de mai mult timp. Va prezentam astfelcateva [].

Cele mai bune alimente care te incalzesc in mod natural pe timp de iarna. Cum sa nu mai suferi de frig

Hainele groase ajuta la incalzirea exterioara a corpului, dar pe timpul iernii trebuie sa ne incalzim si din interior spre exterior, iar alimentatia ne poate ajuta in acest sens! Anumite alimente, bogate in.

Violonista Ioana Cristina Goicea: A fost o bucurie sa cant alaturi de Filarmonica din Oradea, una dintre cele mai bune orchestre din Romania

Filarmonica de Stat din Oradea a oferit melomanilor joi, 27 octombrie, un concert de exceptie, avandu-i invitati pe violonista Ioana Cristina Goicea si pe dirijorul elvetian Urs Schneider. in program au fost uvertura Fidelio de Beethoven, Concertul pentru si orchestra in re minor de Sibelius si Simfonia nr. 7 de Schubert. Urmatorul concert sustinut de dirijorul Urs Schneider, care se afla in turneu in Romania, va avea loc vineri, la Iasi.

Cele mai bune sarmalute de post in foi de vita

In asteptarea Craciunului si a festinului culinar din zilele de sarbatoare, te poti bucura de aceste sarmalute de post, foarte delicioase.

Cele mai bune condimente care te ajuta sa slabesti rapid

Le folosim pentru a da un gust aparte preparatelor culinare, dar cate dintre noi stim ca mirodeniile ne pot ajuta sa scapam de kilogramele in plus? Ele stimuleaza arderile grasimilor si inhiba apetitul, favorizand pierderea in greutate.

Cele mai bune alimente care te incalzesc in mod natural pe timp de iarna

Anumite alimente, bogate in nutrienti, antioxidanti si substante care mentin sistemul imunitar la un nivel optim, ne pot ajuta sa luptam din interior spre exterior cu temperaturile scazute de afara.

TOP 5 ATP: Cele mai tari meciuri de tenis din 2014

Asociatia Profesionista de Tenis ATP) a desemnat cele mai bune 5 meciuri din sezonul 2014. Partide cu rasturnari de situatie, cu multe faze in care jucatorii si-au aratat clasa, spre deliciul publicului, acestea sunt cele mai captivante si ma .

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )