Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai bune bezele. Reteta simpla

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bezele. Reteta simpla

Vrei sa faci cele mai bune bezele dupa o reteta simpla din copilarie?Nimic mai simplu! Urmeaza pasii recomandati de noi la prepararea acestei retete si vei obtine acele bezele care te vor trimite cu gandul inapoi in timp, in copilarie. continuă pe Adevărul

Cele mai bune cornuri cu ciocolata

Alaturi de un pahar de limonada, aceste cornuri cu ciocolata sunt un deliciu. incearca si tu reteta pe care ti-o recomandam!.

Cele mai bune trucuri pentru a scapa de molii

Moliile sunt o prezenta neplacuta, dar deseori inevitabila in casa. Cumscapi de molii? Avem cateva solutii simple si eficiente. Moliile distrug foarte repede tot ceea ce inseamna material textil, de la haine,.

Cele mai hot combinatii de zodii

Fiecare zodie are caracterisiticile ei. Ca sa afli care este zodia cea mai potrivita pentru tine, ar trebui sa stii mai multe despre zodia ta si cea a partenerului potential. Astrologii spun ca cele mai bune.

Cele mai bune combinatii de fructe pentru un fresh racoritor

Combinatiile de fructe din freshuri le dau acestora o anumita consistenta si savoare si pot sa le faca fie mai dulci, fie mai acrisoare. Anumite fructe nu se pot combina niciodata, pentru ca au arome contradictorii, pe cand altele sunt excelente impreuna intr-un fresh.

Secretele oamenilor care reusesc sa faca economii. 7 trucuri simple care te scapa de cheltuieli inutile

Sa faci economii intr-o lume plina de tentatii poate parea un lucru extrem de greu. Nu si daca detii cele mai bune trucuri care te pot ajuta sa economisesti bani lunar, indiferent de marimea salariului.

Cele mai ghinioniste zodii in august 2016

Crezi ca esti o persoana ghinionista doar pentru ca anumite lucruri nu au avut rezultatul pe care ti l-ai dorit? Trebuie sa stii ca fiecare trecem prin perioade mai bune si mai rele. Important este sa depasim situatiile cu capul sus.

Belgienii, pe punctul sa finalizeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte subterane: tunelul de 3 km care va transporta bere

Belgia, una dintre cele mai recunoscute tari in ceea ce priveste productia si consumul de bere din Europa, construieste in prezent un tunel subteran in orasul Brugges, ce se intinde pe o suprafata de 3 km, care va facilita transportul uneia dintre cele.

Cele mai interesante muzee din Romania

Castelul Peles, complexul muzeal Astra, muzeul Brukenthal sau Palatul Culturii din Iasi, sunt doar cateva dintre cele mai vizitate institutii muzeale din tara, unde vei avea ocazia sa descoperi unele dintre cele.

Cele mai frumoase costume de scena purtate de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a investit mult in imaginea sa publica si in show-urile pe care le-a sustinut in ultimii 20 de ani, de cand activeaza in industria muzicii. Iata, spre exemplu, cele mai cool costume de scena purtate de artista in toata aceasta perioada. Care e cel mai cel? .

Admitere la facultate 2016. Care sunt cele mai cautate specializari

In topul preferintelor liceenilor, cele mai cautate facultati sunt:Limbi moderne aplicate - cu 75,9 candidati/loc; Administrarea Afacerilor - cu 8,7 candidati/loc, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - cu 7,1 candidati/loc, Medicina Dentara - cu 4,48 candidati/loc, Facultatea de Drept 4,1 candidati/loc) si Facultatea de Medicina - cu 3,8 candidati /loc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )