Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai frumoase costume de scena purtate de Jennifer Lopez

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase costume de scena purtate de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a investit mult in imaginea sa publica si in show-urile pe care le-a sustinut in ultimii 20 de ani, de cand activeaza in industria muzicii. Iata, spre exemplu, cele mai cool costume de scena purtate de artista in toata aceasta perioada. Care e cel mai cel? . continuă pe ADPM

Top cele mai frumoase 10 hoteluri din lume. Pe primul loc se afla un hotel din India

Este anotimpul vacantelor si, daca va permite bugetul, puteti opta pentru unul din cele mai frumoase si exclusiviste hoteluri din lume. Potrivit tripadvisor. com, pe locul I se afa un palat din India. O singura noapte de cazare poate ajunge si la 1. 000 de euro. Topul este realizat de site-ul Tripadvisor. com.

Cele mai frumoase atractii ale insulei Corfu

Insula greceasca Corfu, splendid amplasata in inima Marii Ionice, este una dintre cele mai inspirate destinatii de vacanta pentru grupuri de tineri aventurosi, familii cu copii sau romantici incurabili,.

Legenda nestiuta al unuia dintre cele mai frumoase locuri din Romania

Una dintre destinatiile de weekend, dar nu numai, pentru cei care ajung la Busteni, cu siguranta, trebuie sa fie si Cascada Urlatoarea, situata pe versantul estic al Muntilor Bucegi, la o altitudine de 1150.

Admitere la facultate 2016. Care sunt cele mai cautate specializari

In topul preferintelor liceenilor, cele mai cautate facultati sunt:Limbi moderne aplicate - cu 75,9 candidati/loc; Administrarea Afacerilor - cu 8,7 candidati/loc, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - cu 7,1 candidati/loc, Medicina Dentara - cu 4,48 candidati/loc, Facultatea de Drept 4,1 candidati/loc) si Facultatea de Medicina - cu 3,8 candidati /loc.

Admitere la facultate. Care sunt cele mai cautate specializari

In topul preferintelor liceenilor, cele mai cautate facultati sunt: Electronica si Telecomunicatii, Medicina, Limbi straine Limbi moderne aplicate), Stiinte Economice Cluj).

Care sunt cele mai cautate specializari ale universitatilor

Chiar daca numarul dosarelor inscrise la unele dintre universitatile din Bucuresti pentru studii de licenta este chiar mai mare fata de anii trecuti, concurenta pe locurile de la cele mai cautate specializari a scazut comparativ cu anii anteriori.

Cele mai hot combinatii de zodii

Fiecare zodie are caracterisiticile ei. Ca sa afli care este zodia cea mai potrivita pentru tine, ar trebui sa stii mai multe despre zodia ta si cea a partenerului potential. Astrologii spun ca cele mai bune.

Alexandru Tudor a acordat unul dintre cele mai bizare penalty-uri

Arbitrul Alexandru Tudor a acordat sambata, in meciul dintre Gaz Metan Medias si ASA Tg. Mures, unul dintre cele mai bizare penalty-uri vazute in fotbal.

Cele mai importante trei calitati pe care trebuie sa le aiba un angajat

Sefii se uita la o multime de lucruri atunci cand angajeaza un candidat sau cand evalueaza un om din echipa. Iata cele mai importante calitati pe care trebuie sa le aiba un angajat, potrivit sefului Royal Bank of Canada RBC), Dave McKay, scrie.

SUA: Procurorii Departamentului de Justitie investigheaza unul dintre cele mai mari cazuri de spalare de bani. Proprietati si bunuri de un miliard de dolari, confiscate (VIDEO)

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sechestru pe mai multe proprietati si bunuri de lux. Printre obiectele puse la adapost se numara cateva din cele mai scumpe tablouri apartinand unor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )