Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai interesante muzee din Romania

Antena3 Antena3,
Cele mai interesante muzee din Romania

Castelul Peles, complexul muzeal Astra, muzeul Brukenthal sau Palatul Culturii din Iasi, sunt doar cateva dintre cele mai vizitate institutii muzeale din tara, unde vei avea ocazia sa descoperi unele dintre cele. continuă pe Antena3

Legenda nestiuta al unuia dintre cele mai frumoase locuri din Romania

Una dintre destinatiile de weekend, dar nu numai, pentru cei care ajung la Busteni, cu siguranta, trebuie sa fie si Cascada Urlatoarea, situata pe versantul estic al Muntilor Bucegi, la o altitudine de 1150.

Pensionarii de lux ai Romaniei: Cine castiga cele mai mari pensii din tara (VIDEO)

Exista si pensionari fericiti in Romania! Oameni care, ajunsi la batranete, traiesc o viata lipsita de grija zilei de maine. Cea mai mare pensie din tara noastra este de 28. 000 de lei.

Stiu ca ar fi foarte greu sa raman acasa si sa vad Olimpiada la televizor. Una din cele mai cunoscute tenismene din lume s-a razgandit in privinta JO de la Rio

Cea mai importanta tenismena din Canada a anuntat ca desi i-a fost teama de virusul Zika, nu va rata Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta a marturisit ca a avut nevoie de ceva timp pana sa se decida,.

in ce judete se afla cei mai periculosi soferi din Romania

Autoritatea de Supraveghere Financiara a dat publicitatii o analiza privind frecventa daunei si valoarea medie a daunelor la politele RCA in functie de varsta asiguratului, puterea motorului a.

Cele mai multe baruri din Buzau functioneaza ilegal. Este rezultatul unui control al Politiei Locale

O suta de baruri si restaurante din municipiul Buzau functioneaza fara autorizatie. Este rezultatul unor verificari ale politistilor locali, declansate in baza dispozitiei primarului Constantin Toma. Campania a durat patru zile, intre 18 si 22 Iulie 2016, politistii locali fiind insotiti pe teren de inspectorii Biroului Comert si Transporturi din cadrul Primariei Buzau.

Cum pozau vedetele din Romania in costum de baie in anii 70 comparativ cu cele de azi

In anii 70 altele erau vedetele Romaniei, in mare parte cantarete si actrite pe care publicul le adora. Acestea erau si la acea data fotografiate de presa la mare, in costum de baie, insa pentru articole mult mai cuminti si respectoase, comparativ cu cele de tip papparazzi din ziua de azi.

Belgienii, pe punctul sa finalizeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte subterane: tunelul de 3 km care va transporta bere

Belgia, una dintre cele mai recunoscute tari in ceea ce priveste productia si consumul de bere din Europa, construieste in prezent un tunel subteran in orasul Brugges, ce se intinde pe o suprafata de 3 km, care va facilita transportul uneia dintre cele.

Cele mai bune bezele. Reteta simpla

Vrei sa faci cele mai bune bezele dupa o reteta simpla din copilarie?Nimic mai simplu! Urmeaza pasii recomandati de noi la prepararea acestei retete si vei obtine acele bezele care te vor trimite cu gandul inapoi in timp, in copilarie.

Cele mai frumoase costume de scena purtate de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a investit mult in imaginea sa publica si in show-urile pe care le-a sustinut in ultimii 20 de ani, de cand activeaza in industria muzicii. Iata, spre exemplu, cele mai cool costume de scena purtate de artista in toata aceasta perioada. Care e cel mai cel? .

Cele mai hot combinatii de zodii

Fiecare zodie are caracterisiticile ei. Ca sa afli care este zodia cea mai potrivita pentru tine, ar trebui sa stii mai multe despre zodia ta si cea a partenerului potential. Astrologii spun ca cele mai bune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )