Libnet.ro
UNICEF

10:30

Belgienii, pe punctul sa finalizeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte subterane: tunelul de 3 km care va transporta bere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Belgienii, pe punctul sa finalizeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte subterane: tunelul de 3 km care va transporta bere

Belgia, una dintre cele mai recunoscute tari in ceea ce priveste productia si consumul de bere din Europa, construieste in prezent un tunel subteran in orasul Brugges, ce se intinde pe o suprafata de 3 km, care va facilita transportul uneia dintre cele. continuă pe Wall-Street Ro

Alexandru Tudor a acordat unul dintre cele mai bizare penalty-uri

Arbitrul Alexandru Tudor a acordat sambata, in meciul dintre Gaz Metan Medias si ASA Tg. Mures, unul dintre cele mai bizare penalty-uri vazute in fotbal.

SUA: Procurorii Departamentului de Justitie investigheaza unul dintre cele mai mari cazuri de spalare de bani. Proprietati si bunuri de un miliard de dolari, confiscate (VIDEO)

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sechestru pe mai multe proprietati si bunuri de lux. Printre obiectele puse la adapost se numara cateva din cele mai scumpe tablouri apartinand unor.

A murit Mohamed Khan, unul dintre cei mai importanti regizori egipteni

Mohamed Khan, unul dintre cei mai celebri regizori ai cinematografiei egiptene, a murit marti la Cairo, la varsta de 74 de ani, avand o cariera prolifica marcata de filme de mare angajament social,.

Ce filme romanesti vor fi proiectate la Wroc322;aw, unul din cele mai importante evenimente cinematografice

In aceasta perioada are loc, la Wroc322;aw, Festivalul International de Film Nowe Horyzonty, cel mai bun eveniment cinematografic polonez, cu participare internationala.

Legenda nestiuta al unuia dintre cele mai frumoase locuri din Romania

Una dintre destinatiile de weekend, dar nu numai, pentru cei care ajung la Busteni, cu siguranta, trebuie sa fie si Cascada Urlatoarea, situata pe versantul estic al Muntilor Bucegi, la o altitudine de 1150.

Jurnalistul Stelian Negrea: Afaceri in familie. Sotul sefei OMV Petrom a fost administrator al unuia dintre cei mai mari contractori ai OMV Petrom

Compania austriaca J. Christof, unul dintre cei mai importanti contractori ai OMV Petrom, cel mai mare jucator de pe piata autohtona a productiei si distributiei de carburanti, a decis sa-l puna administrator al afacerilor sale din Romania pe Alexandru Sergiu Gheorghe, nimeni altul decat sotul sefei OMV Petrom, Mariana Gheorghe.

Top cele mai frumoase 10 hoteluri din lume. Pe primul loc se afla un hotel din India

Este anotimpul vacantelor si, daca va permite bugetul, puteti opta pentru unul din cele mai frumoase si exclusiviste hoteluri din lume. Potrivit tripadvisor. com, pe locul I se afa un palat din India. O singura noapte de cazare poate ajunge si la 1. 000 de euro. Topul este realizat de site-ul Tripadvisor. com.

Cele mai interesante muzee din Romania

Castelul Peles, complexul muzeal Astra, muzeul Brukenthal sau Palatul Culturii din Iasi, sunt doar cateva dintre cele mai vizitate institutii muzeale din tara, unde vei avea ocazia sa descoperi unele dintre cele.

Pokemon Go, decodat: noi informatii in legatura cu cel mai popular joc

Pokemon Go a fost decodat, iar o serie de informatii foarte interesante au iesit la suprafata. Dupa ce a stabilit o serie de recorduri, ajungand, in acelasi timp, unul dintre cele mai populare jocuri pentru mobil din toate timpurile, Pokemon Go a fost acum decodat. Mai exact, un grup de oameni a umblat in codul [].

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. ATENTAT TERORIST la Munchen, cu 9 morti confirmati si cel putin 10 raniti. Unul dintre decedati ar putea fi un atacator. A fost convocat Consiliul de securitate al parlamentului

Atac terorist la Munchen. Fortele de ordine sunt imprastiate in tot orasul si cauta mai multi atacatori. Primul punct in care s-a tras a fost mall-ul Olympia. Sunt 11 morti. Trupele speciale au gasit un trup la o oarecare departare de locul atacului, iar autoritatile se intreaba daca nu ar fi cumva vorba despre unul dintre atacatori sau despre inca o victima.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )