Libnet.ro
UNICEF

19:16

Cele mai bune jocuri de iPhone si iPad sunt acum la reducere

Playtech Playtech,
Cele mai bune jocuri de iPhone si iPad sunt acum la reducere

Unele dintre cele mai bune jocuri de iPhone sunt la reducere pentru o perioada limitata de timp. Ar fi pacat sa nu ajutati o serie de dezvoltatori independenti care se afla in spatele lor. in continuare, vedem niste experiente interactive pe iPhone si iPad care reusesc sa ne uimeasca. incepand cu jocuri cu o grafica []. continuă pe Playtech

Cele mai bune momente din zi ca sa mananci

Afla care sunt cele mai bune momente sa mananci anumite alimente si ce se intampla daca le mananci la alte mese. BANANA Pranz: Intareste sistemul imunitar, infrumuseteaza pielea Cina: tulbura dige.

Medicamentele din Romania, cele mai scumpe din Europa

Medicamentele din tara noastra sunt printre cele mai scumpe din Europa, au aratat Oana Zamfir si Razvan Dumitrescu, miercuri, la emisiunea Subiectiv. Am ajuns sa platim in unele cazuri si.

Violenta impotriva femeilor, una dintre cele mai serioase incalcari ale valorilor fundamentale

In ciuda progreselor considerabile inregistrate pana acum in domeniul apararii drepturilor omului, violenta impotriva femeilor reprezinta in continuare una dintre cele mai serioase incalcari ale valorilor fundamentale, ce ramane adesea invaluita in tacere, a precizat astazi, Ana Birchall, deputat PSD.

TOP: cele mai putin vizitate locuri din lume, desi sunt adevarate paradisuri pe pamant

In mod paradoxal, cele mai putin vizitate tari din lume nu sunt locuri periculoase, supuse razboiului sau atacurilor teroriste constante, ci sunt adevarate paradisuri pe pamant. Iata care sunt acestea si de ce sa mergi aici, unde ajung doar cateva mii.

Cele mai intalnite motive pentru care cuplurile apeleaza la terapeutii sexuali si sfaturi pentru a le depasi

Nu exista cupluri care apeleaza la un terapeu sexual din exact aceleasi motive, insa nemultumirile tind sa fie similare. Specialistii avertizeaza ca daca problemele nu sunt identificate si solutionate la timp pot avea efecte negative majore pe termen lung. Va prezentam in continuare cele mai comune motive pentru care oamenii ajung in cabinetul unui expert si care sunt sfaturile pentru a putea fi depasite.

Adevarul Live, ora 12.00: care sunt cele mai cautate job-uri

Vineri si sambata, la Bucuresti, se va desfasura cel mai mare targ de job-uri Angajatori de Top. in platoul Adevarul Live, de la ora 12. 00, Dragos Gheban,Managing Partner Catalyst Solutions, ne va povesti in ce domenii sunt cele mai mari salarii, dar si care sunt cele mai cautate joburi.

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa.

Cele mai mici contracte de inchiriere declarate la ANAF, in Bucuresti: 1 leu in Sectorul 2, 10 lei in Sectorul 5 si 20 de lei in Sectorul 4

Cele mai mici contracte de inchiriere declarate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), in Bucuresti, au fost de un leu in Sectorul 2, de 10 lei in Sectorul 5, 20 de lei in Sectorul 4, 23 de lei in Sectorul 6, 30 de lei in Sectorul 3 si, respectiv, 246 de lei in Sectorul 1, scrie Profit. ro.

Volumul investitiilor imobiliare - unul dintre cele mai ridicate din ultimii sase ani

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii sase ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare. Doar in primul semestru al lui 2014, investitiile au depasit acest nivel, ajungand la aproximativ 400 de milioane de euro, potrivit companiei. Comparativ cu prima jumatate a anului trecut, cand au fost investiti 107 milioane de euro, volumul investitional din primul semestru al acestui an este de peste trei ori mai mare.

Imagini inedite: chinurile absurde prin care trec fotografii pentru a face cele mai reusite poze

In fiecare zi, news feed-urile din Facebook sunt invadate de zeci si zeci de fotografii care mai de care mai frumoase. Dar de cate ori ati fost curiosi in legatura cu cadrele in care au fost acestea realizate? O.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )