Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai mari gafe din filme

Antena3 Antena3,
Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa. continuă pe Antena3

Clientii uneia dintre cele mai mari banci din Romania, anuntati ca nu isi vor putea folosi cardurile

Clientii ING Bank nu vor putea folosi cardul la cumparaturi, sa scoata bani de la ATM-uri sau sa foloseasca serviciul HomeBank in acest week-end, scrie Gandul. Mai exact, clientii ING Bank nu.

Cele mai bune momente din zi ca sa mananci

Afla care sunt cele mai bune momente sa mananci anumite alimente si ce se intampla daca le mananci la alte mese. BANANA Pranz: Intareste sistemul imunitar, infrumuseteaza pielea Cina: tulbura dige.

Serviciile postale, citricele si zaharul s-au scumpit cel mai mult, ouale, cartofii, legumele si utilitatile cunosc cele mai mari ieftiniri - INFOGRAFIE

Serviciile postale, citricele si zaharul domina topul scumpirilor din acest an, in vreme ce legumele si utilitatile au consemnat cele mai mari ieftiniri, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Top 10 cele mai mari pensii de serviciu: Magistratii si aviatorii au venituri de nababi (FOTO)

Romania este tara discrepantelor. Daca unii pensionari nu au bani nici sa-si cumpere medicamentele necesare, altii nu stiu ce sa faca cu banii. Casa Nationala de Pensii Publice a facut publica.

Topul celor mai mari salarii incasate de cetateni non-UE: un fotbalist, un geolog si mai multi manageri ocupa clasamentul

Trei americani si un canadian castiga cele mai mari salarii obtinute in Romania de cetateni din afara granitelor Uniunii Europene, incasand fiecare aproximativ 36. 500 de euro pe luna in 2015. wall-street. ro iti prezinta topul celor mai mari salarii obtinute in tara noastra de cetateni non-UE, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii.

Adevarul Live, ora 12.00: care sunt cele mai cautate job-uri

Vineri si sambata, la Bucuresti, se va desfasura cel mai mare targ de job-uri Angajatori de Top. in platoul Adevarul Live, de la ora 12. 00, Dragos Gheban,Managing Partner Catalyst Solutions, ne va povesti in ce domenii sunt cele mai mari salarii, dar si care sunt cele mai cautate joburi.

Cele mai populare jocuri in diverse colturi ale lumi, conform YouTube

Cei de la YouTube tocmai au publicat un infografic foarte interesant cu cele mai populare jocuri din lume in cateva tari importante, cu scopul de a ilustra varietatea preferintelor. in contextul in care foarte multe clipuri pe care le vedem pe YouTube sunt capturate in interiorul unor jocuri video, vizionarea lor poate reflecta preferinetele gamerilor.

VIDEO CFR a cumparat cel mai scump tren din istoria sa: circula cu 160 de km/h si se conduce singur. La ce va fi folosit in Romania

CFR Infrastructura a cumparat unul din cele mai scumpe trenuri din istoria sa. Practic se conduce singur si, in functie de configurari, poate costa 9 milioane de euro.

CFR a fost la un pas de faliment, dar a achizitionat cel mai scump tren din istoria companiei

CFR Infrastructura a cumparat unul din cele mai scumpe trenuri din istoria sa. Practic, trenul se conduce singur si, in functie de configurari, poate costa noua milioane de euro, scrie.

Cele mai apreciate aparitii de la saptamanile modei din septembrie

S-au incheiat festivalurile de moda de la New York, Londra, Milano si Paris, iar Diego Zuko, unul din cei mai apreciati fotografi de street style din lume, a intocmit lista cu cele mai apreciate aparitii de la saptamanile modei. Iata cine a atras toate privirile.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )