Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cele mai bune laptopuri pentru birou pe care le poti cumpara acum

Playtech Playtech,
Cele mai bune laptopuri pentru birou pe care le poti cumpara acum

Un laptop de birou care sa ti se potriveasca perfect nu este usor de gasit, insa modelele de mai jos sunt printre cele mai bune de pe piata. in cazul in care esti in cautarea unui laptop de birou de calitate, trebuie, inainte de toate, sa fii dispus sa cheltuiesti o suma relativ mare de []. continuă pe Playtech

FOTO. Printi si printese fara verighete. Vezi care sunt cele mai bune partide din lume

Printul Harry de Wales si seicul Hamdan, printul mostenitor al emiratului Dubai, sunt considerati printre cele mai bune partide din lume, avand si sange albastru, si mari averi, conform site-ului madame. lefigaro. fr, preluat de Agerpres, care trece in revista cei mai ravniti celibatari regali din lume. Da cele care viseaza un Fat-Frumos cu sange nobil trebuie sa stie ca mai peste tot exista inca printi celibatari.

Reduceri eMAG: cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprenta

Pentru ca telefoanele noastre stiu prea multe despre noi, securitatea a devenit o nevoie primara. Senzorii de amprenta reprezinta una dintre dotarile care asigura cel mai bine aceasta siguranta. Daca ai in plan sa iti cumperi un telefon ceva mai inteligent, noi ti-am pregatit o lista cu cateva dintre cele mai bune smartphone-uri cu senzor [].

Tabelul celor mai bune alimente pentru sistemul digestiv. in cat timp se topesc fructele, comparativ cu carnea de porc

De nenumarate ori dupa ce mancam ne simtim obositi, ne ia somnul si ne simtim balonati. Vinovate sunt alimentele pe care tocmai le-am consumat.

Cate calorii, grasimi si sare contin unele dintre cele mai populare mezeluri: care sunt cele mai nocive alegeri pentru o gustare rapida

Chiar daca nu sunt produsele alimentare indicate pentru o dieta sanatoasa, multi prefera o masa rapida formata dintr-un sandvis cu salam, parizer, cu sunca afumata sau pastrama. in ciuda faptului ca sunt alegeri alimentare la indemana si ca le consideram gustoase, valorile nutritionale sunt departe de a satisface nevoile organismului, avertizeaza specialistii nutritionisti.

Cele mai norocoase 3 zodii in luna Mai - Vezi daca te numeri printre ele

Afla de mai jos daca luna Mai va fi mai buna pentru tine, daca vei avea parte de un mare castig ori daca sunteti printre cele mai norocoase zodii ale acestei luni. BERBEC Luna Mai este perfecta pentru.

Astea sunt cele mai norocoase 6 zodii din 2016! Te numeri printre ele?

Anul 2016 a venit cu schimbari mari, pentru aproape toate zodiile. Iata care sunt cele mai norocoase zodii din 2016, luand in calcul influenta pe care o vor avea planetele Jupiter si Saturn. Astfel, influenta acestor.

Bill Gates si Angelina Jolie, cele mai admirate personalitati din lume in 2016. Ascensiune pentru Putin si Elisabeta a II-a, declin pentru Papa si Malala

Cofondatorul companiei Microsoft Bill Gates si actrita Angelina Jolie sunt cele mai admirate personalitati din lume in 2016, releva un sondaj realizat in 30 de tari de institutul international de cercetare YouGov.

Artistii cu cele mai mari castiguri in 2015! Taylor Swift, cea mai bogata! Iata restul clasamentului!

Revista Billboard a facut public clasamentul artistilor din industria muzicii care au castigat cel mai mult in anul 2015. Taylor Swift domina topul. Iata de cine este urmata.

Topul artistilor cu cele mai mari castiguri din muzica: la 26 de ani, Taylor Swift a depasit nume grele ale industriei

Cantareata americana Taylor Swift, in varsta de 26 de ani, ocupa primul loc in topul artistilor cu cele mai mari castiguri din muzica in anul 2015, depasind nume grele ale industriei, precum Madonna, Elton John si The Rolling Stones.

Sondaj: cele mai PERICULOASE amenintari la adresa Statelor Unite

Cei mai multi dintre americani percep Statul Islamic si atacurile cibernetice ca fiind cele mai mai mari amenintari la adresa bunastarii SUA, potrivit unui sondaj realizat de Pew Research Center, scrie digitaltrends. com, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )