Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai scarboase mancaruri din lume. Multe dintre ele sunt interzise in majoritatea restaurantelor

Adevărul Adevărul,
Cele mai scarboase mancaruri din lume. Multe dintre ele sunt interzise in majoritatea restaurantelor

Desi toata lumea s-ar astepta ca topul, realizat de cunoscutul expert culinar Andrew Zimmern, sa fie dominat cu autoritate de preparate asiatice, de fapt mai bine de jumatate dintre mancarurile traditionale nominalizate provin din Europa. continuă pe Adevărul

Cum functioneaza cel mai precis ceas din lume, pe care nu ti-l vei permite

Cel mai precis ceas din lume este ceva deosebit si arata ca scos din filme, insa partea proasta e ca are si un pret pe masura. Dispozitivul se numesteThe Urwerk AMC Atomic Master.

Cel mai batran om din lume a murit! in urma cu doar o saptamana sufla in tort!

Gustav Gerneth, considerat cel mai batran om din lume, s-a stins din viata. Barbatul a fost declarat cel mai batran om din lume, dupa ce japonezul Masazo Nonaka a murit in ianuarie. Masazo era cu trei luni.

Top 5 cele mai bune cazinouri din Romania Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Esti pregatit sa iti faci bagajele si sa descoperi noi parti ale lumii, dar in acelasi timp esti interesat sa afli care sunt cele mai bune cazinouri din Romania dar si din alte parti ale Europei? Daca raspunsul este DA, atunci te invitam sa citesti randurile de mai jos.

Agricultura romaneasca va creste cu jumatate de miliard de euro in 2019. Care sunt cele mai mari companii din sector

Cifra de afaceri a companiilor locale care activeaza in sectorul agriculturii poate creste cu aproape jumatate de miliard de euro in 2019, plasand agricultura printre sectoarele strategice ale economiei romanesti, conform estimarilor KeysFin, care adauga ca rezultatele ar fi putut fi mai bune, in cazul in care conditiile meteo ar fi fost mai prielnice.

Imaginea dezolanta a latrinei din fundul curtii, folosita de politistii uneia dintre cele mai bogate comune din Prahova

Grupul sanitar al postului de politie din Paulesti, una dintre cele mai bogate comune din judetul Prahova, a ajuns de rasul lumii, dupa ce mai multe imagini au aparut in presa locala.

Una dintre cele mai mari companii din IT concediaza sute de angajati

Una dintre cele mai mari companii de roboti software, fondata in Romania de antreprenorul Daniel Dines, a anuntat ca va face concedieri pentru sustinerea vitezei de munca.

Romania, printre cele mai ravnite destinatii turistice din lume. Asta arata potentialul tarii noastre

Romania a fost nominalizata in top 5 al celor mai cautate destinatii pentru anul 2020 de platforma internationala AirBNB. Asta, dupa ce tara noastra a devenit o destinatie turistica din ce in ce mai atractiva pe plan international.

Bucurestiul, cel mai congestionat oras din Europa. Cu ce se merge cel mai repede prin Capitala: Au fost comparate un scuter, o bicicleta, o un autoturism si transportul public

Bucuresti este cel mai congestionat oras din Europa si al cincilea cel mai aglomerat oras din lume, in ceea ce priveste conditiile de trafic, potrivit indexului realizat de catre.

Moscova crede in Big Brother: Vladimir Putin si locotenentii sai pun la punct unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video

Una dintre cele 10 reguli de baza pentru spionii occidentali care voiau sa se infiltreze in Moscova, in perioada Razboiului Rece, nu privi inapoi pentru ca nu esti niciodata singur este astazi mai actuala ca oricand, singura diferenta fiind aceea ca nu e vorba doar despre straini, ci si despre 12,6 milioane de locuitori ai capitalei Rusiei. Capitala dispune de unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video din lume, care va fi dotat acum cu un software performant de recunoastere faciala.

FIICA lui ION TIRIAC face show cu POZELE SALE FIERBINTI! Ioana, una dintre cele mai SEXY femei (FOTO INCENDIAR)

La doar 22 de ani, Ioana este una dintre cele mai sexy fete de celebritati! GALERIE FOTO ADIO, LAURENTIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALA! GATA, A FUGIT DE ACASA GALERIE FOTO) Tatal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )