Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai bune meme cu Mark Zuckerberg la audierea din Congres

Playtech Playtech,
Cele mai bune meme cu Mark Zuckerberg la audierea din Congres

Lui Mark Zuckerberg nu ii place sa vorbeasca in public, iar faptul ca a trebuit sa o faca in Congres n-a fost deloc un prilej de bucurie. Sunt multi oameni carora nu le place ca intreaga atentie a unui auditoriu sa fie concentrata asupra lor, insa Zuckerberg pare sa fie cu o treapta mai jos []. continuă pe Playtech

Seful Facebook, in cele mai bune meme: cum e Mark Zuckerberg viral

Lui Mark Zuckerberg nu ii place sa vorbeasca in public, iar faptul ca a trebuit sa o faca in Congres n-a fost deloc un prilej de bucurie. Sunt multi oameni carora nu le place ca intreaga atentie a unui auditoriu sa fie concentrata asupra lor, insa Zuckerberg pare sa fie cu o treapta mai jos [].

Cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018

Cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018 sunt la Robertos! Prima finala care s-a incheiat din competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti pe 2018 a fost cea de la Paste si Risotto, cu cate o subcategorie separata pentru fiecare dintre acestea.

Mark Zuckerberg, audiat din nou in Congresul american: Datele mele personale au fost afectate in scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, este audiat pentru a doua zi consecutiv in Congresul american pe tema scandalului Cambridge Analytica. Zuckerberg a fost invitat de Congres sa raspunda unui nou sir de.

LIVE Seful Facebook, la audieri: Mark Zuckerberg, victima in scandalul datelor

Mark Zuckerberg este din nou in fata Congresului american si da explicatii despre Facebook cum functioneaza, cum castiga bani si, mai ales, ce vinde despre utilizatori. Mark Zuckerberg, directorul si fondatorul Facebook, este la audieri inCamera Reprezentantilor. Pe 10 aprilie, seful Facebook a vorbit despre reteaua sociala, date, utilizatori, reclame si bani in fata [].

Titanic a fost scufundat in topul peliculelor cu cele mai mari incasari din Statele Unite

Schimbare importanta in clasamentul lungmetrajelor cu cele mai bune incasari din toate timpurile din Statele Unite. Black Panther, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, a depasit.

Problemele Facebook de care Mark Zuckerberg nu vrea sa vorbeasca

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a fost in Congresul american ca sa vorbeasca despre probleme de dupa dezvaluirile despre Cambridge Analytica. Audierea a lasat mai multe intrebari decat raspunsuri. Mark Zuckerberg, fondatorul si directorul Facebook, a fost audiat vreme de cinci ore. La finalul acestei sederi in Congres, senzatia celor mai multi spectatori a fost ca senatorii [].

Mark Zuckerberg a provocat reactii spectaculoase pe bursa in urma audierilor din Congres: Nu s-a mai intamplat asta de doi ani

Audierea lui Mark Zuckerberg in Congresul SUA pare ca a redat increderea oamenilor de afaceri in compania Facebook. Dupa explicatiile pe care Zuckerberg le-a dat in fata senatorilor americani,.

Detaliul care a starnit controverse in online. Mark Zuckerberg, ironizat pentru ca a folosit un inaltator de scaun la audierea in Congresul american

Mark Zuckerberg a fost ironizat pe retelele sociale pentru ca a folosit un inaltator de scaun la audierea sa in Congresul american privind cazul Cambridge Analytica. in fotografiile realizate in timpul.

Mark Zuckerberg in fata Senatului SUA: cele mai importante dezvaluiri despre Facebook

In contextul scandalului cu Cambridge Analytica, CEO-ul Facebook a fost nevoit sa dea declaratii in fata senatului american. Mark Zuckerberg a facut mai multe afirmatii interesante. Mark Zuckerberg s-a prezentat pentru prima oara in fata unei comisii formate din mai multi senatori ai Statelor Unite. in acel context, a citit o scrisoare deschisa pe care [].

Mark Zuckerberg a dezvaluit: Datele mele personale, printre cele vandute catre Cambridge Analytica

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a declarat miercuri in timpul audierii in Comisia pentru energie si comert a Camerei Reprezentantilor ca se numara printre cele 87 de milioane de persoane ale caror date.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2853 seconds )