Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele mai bune metode pentru a avea grija de tenul cu probleme

Antena3 Antena3,
Cele mai bune metode pentru a avea grija de tenul cu probleme

Daca tenul tau se confrunta in mod frecvent cu puncte negre sau pustule, este sensibil, se irita usor, atunci ar trebui sa acorzi o mai mare importanta ritualului de ingrijire a tenului. Medicii dermatologi te. continuă pe Antena3

Cum se explica victoria lui Iohannis? Afla cele mai bune explicatii, azi, la Sinteza zilei

Victoria lui Klaus Iohannis nu era sperata nici macar de sustinatorii sai. in toate sondajele Victor Ponta era dat drept castigator. Cum se explica asadar victoria lui Iohannis? Nu pierde cele mai bune.

Black Friday Live Blog - cele mai bune oferte pe 21 noiembrie

Black Friday este organizat anul aceste pe 21 noiembrie. in noaptea dintre joi si vineri se va da startul acestei zile pline de reduceri la toate magazinele din Romania. Adevarul va prezinta cele mai bune oferte in aceasta zi, in cadrul unui live blog.

FOTO Cele mai bune hoteluri all-inclusive din lume, conform TripAdvisor

Mancaruri rafinate si la discretie, bauturi selecte si divertisment de calitate: sunt cateva dintre criteriile dupa care au fost premiate de TripAdvisor cele mai bune hoteluri all inclusive din lume.

Alegeri prezidentiale 2014. PSD Dambovita: ACL recurge la cele mai josnice si ilegale metode de campanie electorala

ACL Dambovita, in stilul deja cunoscut, practica si de aceasta data o campanie de denigrare a candidatului PSD, recurgand la cele mai josnice si ilegale metode, desi conform legislatiei in vigoare campania electorala s-a incheiat.

Decizie ASF: Trei membri ai conducerii Forte Asigurari au fost amendati cu 20.000 de lei si firma nu mai poate sa vanda temporar asigurarile care-i aduceau cele mai mari venituri

Autoritatea de Supraveghere Financiara a aplicat amenzi de 20. 000 de lei conducerii firmei Forte Asigurari Reasigurari si i-a interzis momentan asiguratorului sa mai vanda asigurari de garantii, care-i aduceau cele mai mari venituri, pentru lipsa unui sistem adecvat de control intern asupra procesului de management al riscurilor si pentru lipsa de lichiditate. Cei trei amendati, carora li s-a retras si aprobarea pentru functiile detinute sunt: Capezzone Carmine, presedintele Consiliului de Administratie, amendat cu 10. 000 lei, Elena Grecu, directorul general amendata cu 5. 000 lei) si Burdusel Isabela - membru al Consiliului de Administratie amendata cu 5. 000 lei).

Printre cele mai multe facilitati si subventii pentru companii se regasesc in domeniul productiei

In domeniul productiei sunt oferite printre cele mai multe facilitati fiscale si subventii pentru companiile de pe plan local, insa si IT-ul, agricultura, industria energetica si cea de servicii prezinta avantaje semnificative din acest punct de vedere, potrivit Accace, companie de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est.

16.300 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

300 de locuri de munca sunt disponibile,miercuri, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad.

Una dintre cele mai noi si performante tehnici de radioterapie din lume, disponibila la Institutul Regional de Oncologie din Iasi

Institutul Regional de Oncologie din Iasi a introdus una dintre cele mai noi si performante tehnici de radioterapie din lume, care ii poate ajuta pe pacientii cu tumori cerebrale, pulmonare sau din categoria ORL.

Cele mai asteptate telefoane din 2015

Anul 2014 aproape s-a terminat, iar oamenii deja asteapta viitoarele telefoane de top care se vor lansa in anul 2015. Sa vedem ce ne pregatesc marii producatori. Putem spune ca 2014 a fost un an cu adevarat foarte bun din punct de vedere al dispozitivelor care au aparut pe piata. Am avut parte de Samsung Galaxy S5 care nu a fost exact tot ceea ce sperau utilizatorii, HTC a lansat noul One M8, unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri de [].

Spune NU hepatitei in Moldova, un program de sanatate lansat intr-unul dintre judetele cele mai afectate de bolile hepatice

Un program de constientizare si preventie medicala a fost lansa astazi in premiera in judetul Botosani. Spune NU hepatitei in Moldova, este o campanie promovata de Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, impotriva raspandirii si pentru diagnosticarea precoce a bolilor hepatice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )