Libnet.ro
UNICEF

05:45

Printre cele mai multe facilitati si subventii pentru companii se regasesc in domeniul productiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Printre cele mai multe facilitati si subventii pentru companii se regasesc in domeniul productiei

In domeniul productiei sunt oferite printre cele mai multe facilitati fiscale si subventii pentru companiile de pe plan local, insa si IT-ul, agricultura, industria energetica si cea de servicii prezinta avantaje semnificative din acest punct de vedere, potrivit Accace, companie de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Mehedinti a depus mai multe plangeri la politie pentru turism electoral si mita electorala

ACL Orsova a depus pana la aceasta ora mai multe plangeri la Politia municipiului Orsova pentru turism electoral, dar si pentru suspiciuni de mita electorala in turul al doilea pentru alegerile prezidentiale 2014. De turism electoral este acuzat si primarul de la Voloiac.

Klaus Iohannis despre viitorul presedinte PNL: Mai multe colege si colegi sunt calificati

Mai multe colege si colegi sunt calificati pentru a fi copresedinti PNL, a spus marti Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa cand a fost intrebat pe cine sustine in locul sau la sefia PNL.

Membrii Pro Democratia acuza frauda la vot in mai multe comune din Sibiu: inainte sau dupa vot, alegatorii trec pe la primarul PSD

Membrii Pro Democratia au facut mai multe sesizari la Biroul Electoral Judetean, la presedintii comisiilor de vot sau la Politie, dupa ce spun ca au observat mai multe nereguli in procesul de vot in mai multe comune din judetul Sibiu.

Circulatie ingreunata pe mai multe artere rutiere din tara. Care sunt judetele cu vizibilitate redusa din cauza cetii

Autoritatile atentioneaza ca pe mai multe artere rutiere din tara se circula in conditii de ceata densa. Astfel, acestea sfatuiesc soferii sa adapteze viteza la conditiile meteo si sa nu se angajeze in depasiri riscante.

FOTO VIDEO Romanii au iesit in strada in mai multe orase ale tarii: O dorinta sincera, Romania libera!

Romanii din mai multe orase ale tarii sunt in acest moment in strada si ii indeamna pe romanii de pretutindeni sa iasa la vot. Adevarul va prezinta principalele momente de la protestele organizate in acest moment in tara.

Miscarea Antifa se clatina. Procuratura si SIS au retinut mai multe persoane

Expertii apreciaza pozitiv interventiile de vineri ale Serviciilor de Informatii si Securitate si ale Procuraturii Generale, in urma carora au fost retinute mai multe persoane, inclusiv din Miscarea Antifa, suspectate ca ar fi pregatit dezordini in masa dupa scrutinul parlamentar din 30 noiembrie, transmite IPN.

Black Friday Live Blog - cele mai bune oferte pe 21 noiembrie

Black Friday este organizat anul aceste pe 21 noiembrie. in noaptea dintre joi si vineri se va da startul acestei zile pline de reduceri la toate magazinele din Romania. Adevarul va prezinta cele mai bune oferte in aceasta zi, in cadrul unui live blog.

Una dintre cele mai noi si performante tehnici de radioterapie din lume, disponibila la Institutul Regional de Oncologie din Iasi

Institutul Regional de Oncologie din Iasi a introdus una dintre cele mai noi si performante tehnici de radioterapie din lume, care ii poate ajuta pe pacientii cu tumori cerebrale, pulmonare sau din categoria ORL.

Cum se explica victoria lui Iohannis? Afla cele mai bune explicatii, azi, la Sinteza zilei

Victoria lui Klaus Iohannis nu era sperata nici macar de sustinatorii sai. in toate sondajele Victor Ponta era dat drept castigator. Cum se explica asadar victoria lui Iohannis? Nu pierde cele mai bune.

Cele mai asteptate telefoane din 2015

Anul 2014 aproape s-a terminat, iar oamenii deja asteapta viitoarele telefoane de top care se vor lansa in anul 2015. Sa vedem ce ne pregatesc marii producatori. Putem spune ca 2014 a fost un an cu adevarat foarte bun din punct de vedere al dispozitivelor care au aparut pe piata. Am avut parte de Samsung Galaxy S5 care nu a fost exact tot ceea ce sperau utilizatorii, HTC a lansat noul One M8, unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri de [].

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2503 seconds )