Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai bune diete pentru 2020. Topul intocmit de 25 de specialisti in nutritie

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune diete pentru 2020. Topul intocmit de 25 de specialisti in nutritie

Clasamentul celor mai bune diete recomandate in 2020 a fost intocmit de 25 de specialisti care au evaluat 35 de regimuri alimentare, in functie de usurinta cu care pot fi urmate, aportul nutritiv, cat sunt de sanatoase si eficienta in lupta cu kilogramele. continuă pe Adevărul

The Guardian: Baile Herculane, intre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

BaileHerculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest.

The Guardian a inclus Baile Herculane printre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

Baile Herculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest, scrie Mediafax.

Top 10: cele mai bune tari in care sa iti cresti copiii

Danemarca este considerata a fi cea mai buna alegere pentru cuplurile cu copii, care cauta o tara in care sa ii creasca in siguranta pe cei mici, sa aiba un sistem educational dezvoltat si sa le fie acoperite nevoile de ingrijire a sanatatii. Vezi care.

Cele mai bune bancuri cu chinezi. Cum trateaza un chinez la clinica lui privata un avocat sarlatan

Si chinezii sunt personaje de bancuri care starnesc amuzamentul. Mai jos va prezentam o selectie de glume despre ei.

Zece dintre cele mai bune filme europene care au castigat premiul Oscar

Va propunem o colectie de zece filme realizate in Europa care au reusit sa-i impresioneze pe membrii Academiei Americane de Film si au fost premiate cu ravnita statueta.

Subiect si Predicat. Ce mai citesc romanii. Cele mai cautate carti in 2020

Ana Iorga a dorit sa afle ce mai citesc romanii in 2020, cand aniversam 170 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu, asa ca a filmat emisiunea Subiect si predicat intr-o apreciata librarie din Bucuresti.

Unul dintre cele mai asteptate jocuri din 2020 a fost amanat

Desi gamerii se pregateau deja de o vizita in Night City, vor mai avea de asteptat cel putin cateva luni pana sa se bucure de lumea uriasa din Cyberpunk 2077.

Cele mai cautate aptitudini in 2020. Ce calitati hard si soft vaneaza angajatorii

Capacitatea de a lucra in Blockchain a fost clasata in topul listei de abilitati pe care le cauta sefii la angajati din intreaga lume in acest an, potrivit platformei profesionale de socializare LinkedIn, citata de CNBC.

Locomotivele CFR Calatori spun multe despre declinul domeniului feroviar: Varsta medie a parcului este 40 de ani, cele mai noi au fost cumparate acum un deceniu

Una dintre cele mai des intalnite situatii neplacute cand mergi cu trenul este cand se defecteaza locomotiva, iar asta nu e de mirare daca tinem cont ca media de varsta a parcului este de 40 de ani si exista in functiune si locomotive produse acum peste cinci decenii. Angajatii de la divizia de reparatii au protestat in aceste zile si spun ca trebuie in multe cazuri sa ia o piesa de la o locomotiva pentru a o pune la alta si ca lucrurile sunt din ce in ce mai grave. Ucraina, Ungaria sau Austria au cumparat locomotive in ultimii ani si reinnoiesc in continuare parcul de tractiune, exact opusul a ceea ce se intampla la noi.

Romania si Ungaria au avut cele mai mari scumpiri din UE, la finalul anului trecut

Romania si Ungaria au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, la finalul anului trecut, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )