Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Guardian: Baile Herculane, intre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

Adevărul Adevărul,
The Guardian: Baile Herculane, intre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

BaileHerculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest. continuă pe Adevărul

The Guardian a inclus Baile Herculane printre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

Baile Herculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest, scrie Mediafax.

Cele mai bune diete pentru 2020. Topul intocmit de 25 de specialisti in nutritie

Clasamentul celor mai bune diete recomandate in 2020 a fost intocmit de 25 de specialisti care au evaluat 35 de regimuri alimentare, in functie de usurinta cu care pot fi urmate, aportul nutritiv, cat sunt de sanatoase si eficienta in lupta cu kilogramele.

Cele mai bune bancuri cu chinezi. Cum trateaza un chinez la clinica lui privata un avocat sarlatan

Si chinezii sunt personaje de bancuri care starnesc amuzamentul. Mai jos va prezentam o selectie de glume despre ei.

Top 10: cele mai bune tari in care sa iti cresti copiii

Danemarca este considerata a fi cea mai buna alegere pentru cuplurile cu copii, care cauta o tara in care sa ii creasca in siguranta pe cei mici, sa aiba un sistem educational dezvoltat si sa le fie acoperite nevoile de ingrijire a sanatatii. Vezi care.

Zece dintre cele mai bune filme europene care au castigat premiul Oscar

Va propunem o colectie de zece filme realizate in Europa care au reusit sa-i impresioneze pe membrii Academiei Americane de Film si au fost premiate cu ravnita statueta.

Cele mai sumbre scenarii, in cazul mortii Cristinei Topescu. Ce s-ar fi intamplat cu jurnalista

Dupa moartea Cristinei Topescu au aparut mai multe scenarii sumbre cu privire la cauzele decesului. S-a spus inclusiv ca jurnalista s-ar fi sinucis, insa majoritatea celor care o cunosc exclud aceasta posibilitate si spun ca vedeta nu si-ar fi lasat niciodata animalele singure, fara apa si hrana. Mai multe scenarii sumbre au aparut dupa moartea .

Romania si Ungaria au avut cele mai mari scumpiri din UE, la finalul anului trecut

Romania si Ungaria au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, la finalul anului trecut, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Studiu: Patru institutii de stat din Moldova sunt percepute ca fiind cele mai corupte

Ministerul Afacerilor Interne, cel al Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, primariile si Serviciul Vamal sunt printre institutiile, unde au fost depistate cele mai multe acte de coruptie, in anul 2019. Informatia este prezentata de catre Centrul National Anticoruptie intr-un comunicat de presa, citat de IPN.

Romanii si-au portat aproape un milion de numere de telefon in 2019: RCSRDS a castigat cele mai multe numere

In anul 2019 au fost portate 958. 821 de numere de telefon, din care 93% 895. 083) sunt numere de telefonie mobila si doar 63. 738 sunt numere de telefonie fixa, a anuntat vineri autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). RCSRDS, operatorul controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a castigat cele mai multe numere atat de telefonie mobila cat si de telefonie fixa. Anul trecut, 81% din numarul de portari au fost realizate de catre persoane fizice si 19% de catre persoane juridice.

Povestea tatuajului, una dintre cele mai vechi forme de expresie. Care au fost primele trupuri tatuate

Tatuajul este o forma de expresie sociala sau artistica practicata peste tot in lume. Este, de altfel, o practica straveche, cu radacini in paleolitic si care avea mult mai multe intelesuri decat cele din prezent, de cele mai multe ori neavand legatura cu moda sau cu ideea de frumusete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )