Libnet.ro
UNICEF

19:15

Reduceri eMAG la produse Samsung: cele mai bune oferte de care sa profiti

Playtech Playtech,
Reduceri eMAG la produse Samsung: cele mai bune oferte de care sa profiti

Black Friday s-a incheiat, dar eMAG a pregatit reduceri la produse Samsung. Cu numele Crazy Days, pana pe 2 decembrie ai urmatoarele oferte. Samsung Crazy Days este campania prin care eMAG ofera pe site-ul sau reduceri la produsele companiei sud-coreene. Sunt telefoane, televizoare si electrocasnice, dar daca nu esti interesat de toate, iti prezint produsele si ofertele pe care ar trebui sa le iei in calcul. Samsung Galaxy S5, telefonul vedeta al companiei pentru 2014, este redus pana la 2. continuă pe Playtech

Black Friday 2014: Cele mai bune oferte si reduceri in a doua runda

Black Friday 2014 s-a derulat in Romania pe 21 noiembrie, dar mai e o runda acum. Unele magazine au legat evenimentul reducerilor de ziua nationala Romaniei. Acestea sunt ofertele de care sa profiti acum. Black Friday 2014 s-a desfasurat pe 21 noiembrie, zi fixata de eMAG si respectata si de alte magazine. Totusi, unele mai au reduceri si pentruperioada 28-30 noiembrie, ba chiar spre 1 decembrie. in lista de mai jos sunt oferte de la Clickshop, evoMAG, F64 si alte [].

Black Friday 2014 si ziua nationala aduc sute de oferte. Care sunt cele mai bune de care poti profita acum

Black Friday 2014 a ajuns sa fie combinata cu ziua nationala in aceasta vineri. Exista cateva oferte de care sa profiti, noi ti le prezentam pe cele mai bune.

Cele mai bune filme de la Festivalul Comedy Cluj ajung la Bucuresti

Cele mai bune productii prezentate in cadrul celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Film Comedy Cluj ajung saptamana viitoare la Bucuresti. Selectia Comedy Cluj propune publicului din.

FOTO Cele mai bune exercitii pentru a arata trasnet in rochia de Revelion

Este mai putin de o saptamana pana la noaptea de Revelion si orice femeie vrea sa arate perfect in tinuta aleasa. Pentru a atinge acest tel, poate efectua aceste patru exercitii simple pentru a-si recapata tonusul si a.

Utile: Alimentul-minune din frigider. Doar doua lingurite pe zi ajuta la prevenirea diabetului; Cele mai bune patru remedii care calmeaza tusea; Cum poate fi oprita imbatranirea creierului cu un singur ingredient?

Ce inseamna durerea din spatele ochilor. Ai des dureri in spatele ochilor si ai impresia ca este o durere de cap mai ciudata? Exista trei cauze. Trateaza depresia cu sunatoare!Nu mai faci fata ritmului alert in care traiesti? Stresul te doboara? Esti intr-o continua indispozitie? Fa-ti un ceai.

TOP: cele mai scumpe bilete de avion din lume

In timp ce foarte multi oameni cauta pe web cele mai bune oferte pentru a da cat mai putin pe un bilet de avion, exista persoane care sunt dispuse sa plateasca pentru o calatorie pretul unei masini noi 30. 000 dolari / 24. 000 de euro), scrie.

Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube

Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube va pot ajuta sa vizionati videoclipuri mai usor si mai rapid. Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube pot fi de ajutor oricui vrea sa foloseasca mai eficient YouTube. Personal, de cand am descoperit pentru prima oara calculatorul in urma cu aproximativ 20 de ani, am avut o fascinatie pentru combinatiile de taste si comenzile de MS DOS. Mi se pareau cea mai clara dovada de maiestrie in domeniul IT. Desi [].

Utile: Cele mai periculoase locuri din frigider; Jumatate de milion de cazuri de cancer au o cauza pe care o putem controla; Iata 5 rele pe care le face cafeaua! Poate creste riscul mortii

O gena, implicata in aparitia accidentelor vasculare cerebrale in cazul tinerilor. Cercetatorii francezi au descoperit o gena de susceptibiliate implicata in accidente vasculare cerebrale AVC) la adultii tineri. Afectiunea se afla pe. Bicarbonatul si musetelul, mai eficiente decat antibioticele. Leacuri babesti recomandate de medici. Cele mai multe infectii respiratorii sunt virale si nu trebuie tratate cu antibiotice, pentru ca nu au efect. Mai mult, se.

Cele mai importante procese deschise impotriva Consiliului Concurentei, solutionate anul viitor

Cele mai importante procese pe care Consiliul Concurentei le are in momentul de fata pe rolul instantelor, respectiv contestatiile amenzilor date companiilor petroliere si companiilor de telefonie mobila, vor fi solutionate anul viitor, a declarat, ieri, intr-o conferinta, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu.

Descoperire remarcabila intr-o biblioteca din Franta. Un istoric a gasit una dintre cele mai vechi editii tiparite ale pieselor de teatru ale lui Shakespeare

Descoperire uimitoare intr-o biblioteca din Franta, unde a fost gasit una dintre cele mai vechi editii tiparite ale pieselor de teatru ale lui Shakespeare. Cartea a stat uitata pe un raft timp de 200 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )