Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai bune remedii pentru detoxificarea organismului

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune remedii pentru detoxificarea organismului

Corpul nostru este inzestrat in mod natural cu sistem de detoxificare propriu. in plus, poti apela la anumite plante, care pot fi de ajutor in procesul de depoluare a organismului. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri cu doctori. Ce face un barbat care isi gaseste sotia in pat cu medicul de familie

Dintotdeauna pe seama doctorilor, dar si a pacientilor s-au facut glume care starnesc zambete. Iata aici o selectie cu cele mai bune glume despre acestia.

Cele mai bune arme care incetinesc procesul de imbatranire

Genetica este responsabila doar de aproximativ 20% din procesul de imbatranire, in timp ce factorii de mediu si stilul de viata joaca un rol esential. Pentru a pastra organismul tanar cat mai mult timp, cercetatorii recomanda adoptarea catorva obiceiuri.

Cele mai bune bancuri cu nebuni: cum joaca nebunii fotbal intr-un avion

Glumele au intotdeauna darul de a ne descreti fruntile. Va prezentam mai jos o colectie de bancuri cu nebuni, tematica inepuizabila de glume.

Cele mai tari aplicatii de mobil din Google Play

Compania Google a desemnat, marti, cele mai bune aplicatii realizate de developeri independenti, prezente in magazinul sau, Play. Ajunsa la cea de-a treia editie in 2018, ceremonia Google Play Award a premiat aplicatii pentru telefoanele mobile cu sistem Android nu doar pentru ca ofera experiente placute utilizatorilor, ci si pentru ca au un efect pozitiv in comunitatile lor.

Cele mai proaste 8 motive pentru care oamenii se casatoresc

Oamenii cred, de obicei, ca se casatoresc din motive potrivite. Cuplurile autentice s-au dovedit a fi cele in care partenerii sunt indragostiti, exista atractie fizica si potrivire emotionala si intelectuala si valori similare. Insa, unii oameni ajung la altar din motive bizare.

Peste 27.800 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru muncitori necalificati

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe, aproape 2. 500, pentru muncitori necalificati. in Capitala sunt peste 4. 300 de posturi disponibile, iar in judetul Bacau sunt cele mai putine, adica 30, transmite news. ro.

Banca Mondiala: in 2025, cele mai sarace regiuni din Romania, Polonia, Bulgaria si Ungaria le vor depasi pe cele cu crestere redusa

Raportul Bancii Mondiale Rethinking Lagging Regions arata ca cele mai sarace regiuni din Romania, Polonia, Ungaria si Bulgaria vor fi in medie mai bogate decat regiunile cu crestere redusa din Italia, Spania, Portugalia si Grecia, pana in 2025, daca vor continua tendintele din ultimul deceniu.

Cele mai incredibile rochii de la MET GALA

Nu exista eveniment mai spectaculos decat MET Gala in industria modei, iar aparent, deviza vedetelor care participa este normal is boring. Noi am selectat cele mai incredibile rochii pe care celebritatile le-au purtat, pana acum.

Un virus inrudit cu HIV provoaca leucemie. Cele mai multe cazuri din Europa, inregistrate in Romania

Un virus inrudit cu HIV, virusul HTLV-1, face ravagii in lume, 40% din populatia aborigena din nordul Australiei imbolnavindu-se din cauza acestuia, iar in Europa, cele mai multe cazuri fiind inregistrate in.

Un virus inrudit cu HIV provoaca boala care a ucis-o pe fiica lui Marius Teicu. Cele mai multe cazuri, inregistrate in Romania.

Un virus inrudit cu HIV, denumit HTLV-1 provoaca leucemie, cele mai multe cazuri din Europa fiind inregistrate in Romania. Virusul este putin studiat, cu toate ca a fost descoperit inaintea virusului HIV. Aces.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )