Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai bune retete de smoothie pe care le poti face cu un blender

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune retete de smoothie pe care le poti face cu un blender

Iti doresti sa ai o alimentatie mai sanatoasa, dar ai putin timp pentru gatit si nici nu esti un expert in bucatarie? Ei bine, pentru a face un smoothie delicios ai nevoie doar de un blender, 5 minute si fructele sau legumele care iti plac. continuă pe Adevărul

Florin Segarceanu, despre faptul ca cele mai bune jucatoare ale Romaniei absenteaza din duelul cu Rusia

Romania va intalni, in acest weekend, reprezentativa de FedCup a Rusiei, intr-un duel in care tara noastra nu se poate baza pe cele mai bune jucatoare aflate in activitate.

Zece dintre cele mai bune documentare din toate timpurile

Revista Sight and Sound a realizat un clasament al celor mai bune documentare din toate timpurile. 340 de critici sau realizatori de filme au votat in cadrul sondajului. Va prezentam primele zece clasate.

CSM Bucuresti se scufunda? Echipa pierde una dintre cele mai bune handbaliste, prezentata de o alta grupare

Legitimata initial la CSM Bucuresti, Andrea Lekic, tocmai a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu formatia din Muntenegru.

Polonia cumpara cele mai bune avioane de lupta din lume. Romania primeste aeronave F-16

Polonia si Statele Unite au semnat contractul pentru vanzarea, catre Polonia, a unui numar de 32 de .

Cele mai frumoase biblioteci pe care le poti vizita in Europa

Biblioteca nu este doar un spatiu de depozitat carti. Fie ca iubesti cititul sau atmosfera specifica bibliotecilor, vacanta poate fi un bun prilej pentntru a vizita cateva din cele mai frumoase astfel de locuri.

Cele mai mari greseli pe care le facem cand racim

Medicul Otilia Tiganas ne spune ce gresim cand vedem ca am racit. Trebuie sa stiti ca nu va vindecati de pe o zi pe alta si ca temperatura va creste in primele zile, dar si ca va disparea pofta de mancare si starea de rau se va instala rapid.

HOROSCOP. Vrei o relatie perfecta? Iata cele mai tari combinatii de zodii

Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste! .

Cele mai eficiente exercitii pentru abdomen, recomandate de Razvan Stratulat (Bodyshape)

Un abdomen plat, chiar si cu patratele, este visul oricarei persoane care face sport, la sala sau acasa. Aceasta zona a corpului este, probabil, cea mai dificil de modelat, avand in vedere ca, in special in cazul barbatilor, aici se depune cel mai repede stratul de grasime.

Cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu

Gratie stilului ei direct si asumat de a vorbi, Dana Budeanu a devenit una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pe YouTube si Instagram, dar si cea mai controversata. Designerul vestimentar se poate lauda insa si cu o serie de aparitii memorabile, atat in sedinte foto, cat si in putinele aparitii publice. Acestea sunt doar cateva din cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu.

Preturile petrolului au scazut la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epidemiei din China care a redus cererea si a provocat asteptari privind noi reduceri ale productiei de catre OPEC si aliatii organizatiei, intre care si Rusia, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )