Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preturile petrolului au scazut la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile petrolului au scazut la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epidemiei din China care a redus cererea si a provocat asteptari privind noi reduceri ale productiei de catre OPEC si aliatii organizatiei, intre care si Rusia, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus. Preturile petrolului sunt la cel mai jos nivel din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epid.

Business report: Apartamentele vor continua sa se scumpeasca in 2020. Unde se vand cele mai scumpe locuinte din UE: Romaniacel mai ridicat risc de saracie pentru persoanele care lucreaza

Schimbare de trend: in Bucuresti, dupa 12 ani, centrul vinde mai multe locuinte decat localitatile invecinate. in ultimii ani, traficul infernal din marile orase, in special din Bucuresti si Cluj-Napoca, a determinat modificarea preferintelor. Romanii fac credite pe 30 ani pentru a profita de chiriile uriase la apartamente. Piata chiriilor din Capitala si marile orase universitare atrage tot mai mult interesul romanilor, gata sa se imprumute pe 30 de ani de la banca pentru un.

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea.

STRIGATOR LA CER! Messi si Pique, la un pas de BATAIE! Au cucerit cele mai importante trofee din lume impreuna, dar acum si-au aruncat cuvinte de NEDESCRIS...

Lionel Messi si Gerard Pique, doi jucatori care se confunda practic cu clubul de fotbal FC Barcelona, au fost protagonistii unui conflict la vestiar, ce putea degenera intr-o adevarata bataie. Incidentul a.

Cele mai inalte 10 cladiri din lume sunt minuni ingineresti si arhitecturale

Cele mai inalte cladiri din lume nu impresioneaza neaparat prin structura arhitecturala complexa, ci prin dimensiunea lor impunatoare. Cei de la publicatia The Economist au alcatuit topul.

Cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu

Gratie stilului ei direct si asumat de a vorbi, Dana Budeanu a devenit una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pe YouTube si Instagram, dar si cea mai controversata. Designerul vestimentar se poate lauda insa si cu o serie de aparitii memorabile, atat in sedinte foto, cat si in putinele aparitii publice. Acestea sunt doar cateva din cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu.

Cele mai stilate aparitii de la Premiile BAFTA 2020

Gala de decernare a Premiilor BAFTA 2020 a fost, ca in fiecare an, nu doar un eveniment dedicat cinematografiei britanice, ci si un fashion show in toata regula! Iata cateva dintre cele mai stilate aparitii ale vedetelor pe red carpet! .

Cele mai mai temeri ale romanilor. Pe ce loc se situeaza invitatia la nunta

Fricile sunt prezente in viata oricarui om, indiferent de origine, religie sau alte criterii. Interesant este insa faptul ca oamenii reusesc foarte usor sa isi ascunda cele mai mai frici, nevorbind niciodata despre ele. Studiile arata ca cele mai mari frici ale romanilor deriva din lipsa banilor.

Florin Segarceanu, despre faptul ca cele mai bune jucatoare ale Romaniei absenteaza din duelul cu Rusia

Romania va intalni, in acest weekend, reprezentativa de FedCup a Rusiei, intr-un duel in care tara noastra nu se poate baza pe cele mai bune jucatoare aflate in activitate.

Cele mai eficiente exercitii pentru abdomen, recomandate de Razvan Stratulat (Bodyshape)

Un abdomen plat, chiar si cu patratele, este visul oricarei persoane care face sport, la sala sau acasa. Aceasta zona a corpului este, probabil, cea mai dificil de modelat, avand in vedere ca, in special in cazul barbatilor, aici se depune cel mai repede stratul de grasime.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )