Libnet.ro
UNICEF

08:45

TOP 14 cele mai teribile experimente mortale din toate timpurile

Antena3 Antena3,
TOP 14 cele mai teribile experimente mortale din toate timpurile

Dincolo de importanta modului individului de a se raporta la notiunile de sacru si profan, la lumea reala si cea spirituala, moartea a imbracat de-a lungul istoriei episoade pe care omenirea trebuie sa nu le. continuă pe Antena3

Top zece cele mai teribile experimente mortale din toate timpurile

Dincolo de importanta modului individului de a se raporta la notiunile de sacru si profan, la lumea reala si cea spirituala, moartea a imbracat de-a lungul istoriei episoade pe care omenirea trebuie sa nu le mai repete. Va prezentam cateva secvente din istorie cand moartea a fost pusa, voluntar, inconstient sau siluit, in numele stiintei.

VIDEO Unele dintre cele mai bune spoturi publicitare din 2014, pentru masini, ruleaza la Super Bowl

Unele dintre cele mai bune clipuri publicitare din lume sunt difuzate cu ocazia campionatului de fotbal american Super Bowl. Cateva marci au lansat deja spoturile care vor rula la Super Bowl 2014 si le poti vedea si tu, mai jos. Revino in acest articol pentru a vedea noi clipuri interesante create de producatorii auto. Pe masura ce vor fi publicate, le vom aduna pe toate aici.

Top 10: cele mai utilizate nume de copii in 2013

S-ar crede ca sub efectele crizei, care tin salariile si oportunitatile de avansare pe loc, femeile vor alege sa acorde mai putina importanta locului de munca si vor face loc vietii personale. Cu toate acestea, statistica arata ca tot mai putini copii.

FOTO: TOP 10 cele mai frumoase interioare (retrospectiva 2013).

Din numeroasele exemplificari din revistele de specialitate, am ales cele mai frumoase 10 interioare prezentate pe parcursul anului 2013 pana la momentul actual. Case sau apartamente, vechi si renovate sau nou construite, in stil clasic sau avangardist, criteriul principal de alegere a fost cel estetic precum si calitatea finisajelor. Dupa cum se poate observa, majoritatea interioarelor propuse pentru Top 10 au fost prezentate in diferitele editii ale revistei Caminul, specializata pe .

FOTO: Cele mai vandute aranjamente de flori in 2013. Trandafirii sunt prezenti in toate..

Oferite in dar sau impodobind casa, aranjamentele florale ne fac viata mai frumoasa si mai bogata. Este insa bine sa stim ce flori oferim cu diferite ocazii, ce semnificatie au aceste flori, ce transmit, ce aranjamente florale sa folosim in decorul de interior, cum se potrivesc ele mai bine cu stilul amenajarii noatre si, nu in ultimul rand, care este moda privind aceste aranjamente florale. Iata ca Floria. ro ofera multe informatii in acest sens si anunta Top 5 cele mai vandute aranjamente de .

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

VIDEO Performanta la rece: Cele mai bune concerte unplugged din istoria MTV

Madonna si Miley Cyrus, au cantat miercuri seara, pentru prima data impreuna, in cadrul celebrei serii de concerte MTV Unplugged. Evident, regina si printesa controverselor nu s-au dezis si au oferit un show cu accente erotice, pe care organizatorii l-au numit memorabil. Din anii glorie ai postului, raman insa concerte cu-adevarat memorabile, in care performanta muzicala era singurul standard.

Care sunt cele mai populare formate de publicitate online, versus rata de click

Agentia de cercetare Gemius a publicat raportul gemius AdMonitor, aferent trimestrelor 2 si 3 din 2013, care prezinta clasificarea celor mai populare formate de publicitate online si o gama larga de indicatori pentru campaniile online din Europa.

Cele mai avantajoase credite de nevoi personale: cat te costa sa imprumuti 10.000 de euro de la banci?

Cele mai bune credite la bancile din Romania au Dobanzi Anuale Efective DAE) care pornesc de la 10%, in cazul in care vorbim de un credit de nevoi personale, in lei, contractat pe o perioada de cinci ani. De cealalta parte, cele mai ieftine credite in.

OIAC: Siria a evacuat mai putin de cinci la suta din cele mai periculoase arme chimice

Mai putin de 5% din arsenalul sirian chimic a fost evacuat din tara, potrivit unor surse apropiate Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC). Doar doua incarcaturi cu agenti chimici au parasit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )