Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai bune spectacole din 2016. Parsifal actul I, opera in concert de la Ateneul Roman, pe primul loc in topul Adevarul

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune spectacole din 2016. Parsifal actul I, opera in concert de la Ateneul Roman, pe primul loc in topul Adevarul

Clasamentul celor mai bune spectacole din 2016, realizat de Adevarul, include urmatoarele cinci titluri: Parsifal actul I de la Ateneul Roman, Manon de la Opera Nationala Bucuresti, Efectul razelor gamma asupra craitelor lunatice de la Teatrul Metropolis, Vaduva vesela de la Opera Nationala Bucuresti, Linoleum de la Teatrul National Cluj-Napoca. continuă pe Adevărul

Record de audienta: serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, cele mai bune cifre de la inceputul difuzarii

Serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul a avut cele mai bune cifre de audienta de la inceputul difuzarii, in seara de luni, in apropiere de finaul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

Record de audienta: serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, cele mai bune cifre de la inceputul difuzarii. Cand va fi difuzat ultimul episod

Serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul a avut cele mai bune cifre de audienta de la inceputul difuzarii, in seara de luni, in apropiere de finalul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

Oscar 2017: Care sunt filmele cu sanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO

Spin-off-urile francizelor de succes Star Wars si Harry Potter Rogue One si Fantastic Beasts and Where To Find Them se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar 2017 pentru Cele mai bun efecte vizuale.

TOP cele mai cautate destinatii din lume pe Google: Romania este pe lista

Turismul a fost un subiect fierbinte si anul acesta, dovada ca anumite destinatii de pe glob au fost in voga, cel putin dupa cautarile pe Google, potrivit Business Insider . Iata care sunt cele mai cautate destinatii de catre turistii din.

Bucuresti365 - cele mai bune firme si cele mai ascultate posturi de radio, toate la un loc (P)

Bucurestiul este mai mult decat orasul in care locuim este un organism viu, iar noi celulele care il formeaza.

Cei mai frumosi manechini din 2016

Lumea modellingului masculin s-a schimbat major in acest an, iar printre manechini si-au facut loc nu doar barbatii frumosi, ci si cei talentati. Iata care sunt cei mai frumosi manechini care s-au remarcat in ultimele douasprezece luni.

Ce filme trebuie sa vezi de Craciun: Top 10 cele mai bune pelicule pentru sarbatorile de iarna (VIDEO)

Sarbatorile de iarna si in special Craciunul reprezinta o perioada de relaxare in care multa lume alege sa stea linistita si sa urmareasca un film bun alaturi de cei dragi. De altfel,.

Cele mai furate carti din librariile Humanitas

Manualul de Biologie de clasa a VI-a este cea mai furata carte din librariile Humanitas in anul 2016, iar urmatoarele locuri in top sunt ocupate de manualul de Chimie de clasa a XI-a, dar si de Sfarsitul Occidentului?, de Lucian Boia, si Cimitirul de piane, de Jose Luis Peixoto, au transmis reprezentantii librariilor Humanitas pentru News. ro.

Una dintre cele mai luxoase proprietati din Los Angeles, scoasa la vanzare (FOTO)

Un conac generos detinut de Mohamed Hadid, dezvoltatorul american cunoscut pentru construirea de hoteluri de lux si vile, a intrat pe piata pentru 85 de milioane de dolari. Proprietatea, numita 'Le.

Topul celor mai bune filme inspirationale pentru antreprenori

Chiar daca Hollywood-ul poate dramatiza situatia dificila a antreprenorilor, una dintre cele mai bune modalitati de a capta realitatea este prin fictiune. In orice punct al afacerii tale, poti obtine informatii valoroase din filme inspirationale si.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )