Libnet.ro
UNICEF

23:31

TOP cele mai cautate destinatii din lume pe Google: Romania este pe lista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai cautate destinatii din lume pe Google: Romania este pe lista

Turismul a fost un subiect fierbinte si anul acesta, dovada ca anumite destinatii de pe glob au fost in voga, cel putin dupa cautarile pe Google, potrivit Business Insider . Iata care sunt cele mai cautate destinatii de catre turistii din. continuă pe Wall-Street Ro

Unde merg romanii in vacante de Sarbatori: Praga, Viena si Budapesta, cele mai cautate destinatii externe

Destinatiile externe preferate de romanii care calatoresc in perioada sarbatorilor de iarna sunt in principal Praga, Viena sau Budapesta, afirma operatorii din turism consultati de News. ro. Numarul vacantelor vandute in perioada Craciunului a crescut.

Cele mai frumoase destinatii montane din lume, preferate de celebritati pentru a merge la ski FOTO

Pentru multi, venirea iernii inseamna si oportunitatea de a merge pe partie. Cu toate ca sunt o multime de destinatii montane din care putem alege, exista cateva resorturi cunoscute pentru terenurile proprii si facilitatile luxoase. Site-ul Business Insider enumera 10 dintre locatiile pe care celebritatile si oamenii de afaceri le prefera.

Acesta este cel mai toxic arbore din lume

Arborele Mancinella poate fi gasit in ziua de azi in America de Nord si America de Sud si este probabil cel mai toxic arbore din lume. Arborele Mancinella Hippomane mancinella) creste in partea de sud a Americii de Nord si in nordul Americii de Sud si a este considerat cel mai toxic copac din lume [].

Italia: Cea mai veche banca din lume, Banca Monte dei Paschi di Siena, se apropie de un plan public de salvare

Banca italiana Banca Monte dei Paschi di Siena, a treia institutie financiara a tarii si cea mai veche de pe planeta, parea joi din ce in ce mai aproape de un plan public de salvare, daca nu reuseste o majorare de capital pe piata de cinci miliarde de euro, scrie AFP.

Cum functioneaza cel mai mic radio din lume [VIDEO]

Cercetatorii au reusit sa creeze cel mai mic radio folosindu-se de defecte intalnite la nivelul structural al diamantelor roz. O echipa de ingineri de la Harvard John A. Paulson School of Engineering si Applied Sciences au reusit sa creeze un radio receptor de dimensiuni extrem de mici, avand la baza un ansamblu de defecte de [].

Cele mai furate carti din librariile Humanitas

Manualul de Biologie de clasa a VI-a este cea mai furata carte din librariile Humanitas in anul 2016, iar urmatoarele locuri in top sunt ocupate de manualul de Chimie de clasa a XI-a, dar si de Sfarsitul Occidentului?, de Lucian Boia, si Cimitirul de piane, de Jose Luis Peixoto, au transmis reprezentantii librariilor Humanitas pentru News. ro.

Cele mai bune spectacole din 2016. Parsifal actul I, opera in concert de la Ateneul Roman, pe primul loc in topul Adevarul

Clasamentul celor mai bune spectacole din 2016, realizat de Adevarul, include urmatoarele cinci titluri: Parsifal actul I de la Ateneul Roman, Manon de la Opera Nationala Bucuresti, Efectul razelor gamma asupra craitelor lunatice de la Teatrul Metropolis, Vaduva vesela de la Opera Nationala Bucuresti, Linoleum de la Teatrul National Cluj-Napoca.

Una dintre cele mai luxoase proprietati din Los Angeles, scoasa la vanzare (FOTO)

Un conac generos detinut de Mohamed Hadid, dezvoltatorul american cunoscut pentru construirea de hoteluri de lux si vile, a intrat pe piata pentru 85 de milioane de dolari. Proprietatea, numita 'Le.

A murit actrita cu cei mai frumosi ochi din lume

Michele Morgan, una dintre cele mai cunoscute actrite din cinematografia franceza din secolul al XX-lea, a murit la varsta de 96 de ani, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro, citat de News. ro.

Cel mai scump si mai urat pulover de Craciun din lume: care este pretul si de ce ai cumpara un astfel de articol vestimentar

Compania Tipsy Elves vinde cel mai scump si mai urat pulover din lume cu imprimeu de Craciun la un pret fabulos, demn de un record.

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )