Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai bune video review-uri in limba romana sosesc pe Tech Adevarul

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune video review-uri in limba romana sosesc pe Tech Adevarul

Incepand din aceasta luna, fanii Tech Adevarul vor avea ocazia sa vada cele mai bune video review-uri in limba romana de pe internet. Laboratorul Darwin, un show de YouTube din Republica Moldova, soseste pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania

Anul acesta, cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania au utilizat o reteta similara pentru succes: umor suprapus pe muzica, in video-uri sugestive.

Aplicatii Apple Cele mai bune programe pe care le poti instala pe iPhone si iPad [VIDEO]

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an. Potrivit Apple, cea mai buna aplicatie a fost Elevate, care e un program prin care poti sa-ti imbunatatesti concentrarea, rigoarea matematica si atentia la detalii. Ea functioneaza prin intermediul unor pasi zilnici pe care trebuie sa-i parcurgi. Despre Elevate am vorbit si la emisiunea [].

VIDEO Cele mai bune aplicatii pentru iPhone si iPad din 2014

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an.

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

Institutul de Film American: Birdman, Boyhood si Unbroken, printre cele mai bune filme din 2014

Institutul de Film American AFI) a anuntat, luni, cele mai bune 11 filme ale anului 2014, printre care se numara Birdman, 12 ani de copilarie/ Boyhood si De neinvins/ Unbroken, transmite Mediafax.

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in 2014

Un scurtmetraj horror al unui regizor polonez, in care un caine poarta un costum de tarantula, a devenit cel mai popular videoclip de pe Youtube in 2014.

Utile: Cele mai bune remedii pentru durerile de gat; Cauze care duc la aparitia herniei; Semne ca ai nevoie de proteina animala

Cum sa-ti intineresti tenul? Iata secretul! Nu mai este demult un secret faptul ca primul pas spre un ten curat si luminos este exfolierea. Fie ca ai tenul gras, uscat sau matur, acest procedeu trebuie sa fie nelipsit din ritualurile tale de infrumusetare daca iti doresti un ten radiant, cu aspect sanatos. Fiind intr-o continua cercetare stiintifica, specialistii Bruno Vassari cunosc foarte bine importanta. Vitamina care intarzie imbatranirea. In ce alimente se gaseste din abundenta? Spre deosebire de alti nutrienti, vitamina K nu a primit prea multa atentie. O noua cercetare, arata ca aceasta vitamina este unul dintre cei mai puternici nutrienti anti-imbatranire. Vitamina K este reprezentata de un grup de vitamine liposolubile care pot fi gasite in mod natural in organism. Filochinona sau vitamina K1.

Jamie Oliver te invata sa prepari cele mai bune chiftele cu paste

Popular printre gospodinele din Romania, Jamie Oliver reprezinta un brand imbatabil atunci cand vorbim de bucatarie. Si, evident, o facem la superlativ.

VIDEO REVIEW Sony SmartWatch 3 - cel mai inteligent ceas cu Android Wear

Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poarta pe mana, asa ca am avut ocazia sa vedem o multime de ceasuri si fitness band-uri. Spre sfarsit de an, in mainile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima runda de smartwatch-uri ce ruleaza pe noul sistem Android Wear.

Telekom SpeedTAB o tableta 4G cu performante foarte bune [VIDEO REVIEW]

Telekom Romania are in oferta numeroase smartphone-uri si tablete de la brandurile consacrate, insa in portofoliul operatorului pot fi gasite si o serie de produse sub brand propriu, cum ar fi SpeedTAB. Tableta SpeedTAB poate fi gasita exclusiv in oferta Telekom Romania si a ajuns si la noi in teste. Dispozitivul are un ecran de 10 inch, si dimensiuni considerabile. Nu este o tableta subtire sau usoara, cu o grosime de 9,9 mm si o greutate de 620 grame. Este [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )