Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cele mai cautate personalitati pe Google in 2015: Florin Salam, Messi si Kim Kardashian

Playtech Playtech,
Cele mai cautate personalitati pe Google in 2015: Florin Salam, Messi si Kim Kardashian

Acum putin timp, scriam despre cele mai cautate lucruri pe Google anul acesta. Simona Halep, tragediile de la Colectiv si redactia Charlie Hebdo, Dacian Ciolos: acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare cautari. Totusi, se pare ca lipseste cineva. Cei de la Time au publicat un top al celor mai cautate personalitati de pe []. continuă pe Playtech

FOTO. Care au fost PERSONALITATILE cele mai cautate cu GOOGLE, din fiecare tara, in anul 2015

Actrita Kim Kardashian si fotbalistul Lionel Messi sunt personalitatile cele mai cautate pe Internet in anul 2015, releva un clasament realizat de Google.

Topul celor mai cautate personalitati din lume pe Google in 2015. Florin Salam, campionul Romaniei

Florin Salam, cantaretul de manele, a fost cea mai cautata persoana pe Google in Romania anul acesta, potrivit unei statistici Google citata de publicatia Time. In schimb, la nivel global, cele mai cautate personalitati au fost vedeta TV Kim.

Top 5 cele mai cautate jucarii de Craciun in 2015. Ce vor gasi majoritatea copiilor din Romania sub pomul impodobit

Goana dupa cadourile de Craciun este pe ultima suta de metri. Ca de fiecare data cei mici sunt in centrul atentiei asa ca magazinele de jucarii sunt luate cu asalt. Parintii au cea mai grea misiune: aceea de a alege cadoul potrivit si de a se asigura ca Mosul nu da gres. Acest lucru este cu atat mai greu cu cat gusturile copiilor se schimba foarte rapid, iar oferta este extrem de variata.

EXCLUSIV. Florin Salam, regele fals al cautarilor Google. Cum dezinformeaza revista americana TIME

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca Romania este o tara de manelisti, iar Florin Salam este cel mai popular nume din cautarile pe Internet. Graficele pe care Google Romania le-a prezentat saptamana trecuta arata insa altceva: Simona Halep este in topul personalitatilor cautate in 2015 in Romania, iar Florin Salam nu se afla nici macar in top 10.

Salam romanesc in presa americanilor: cele mai cautate personalitati pe Google

In urma cu o saptamana am aflat ce au cautat romanii pe Google, dar se pare ca o personalitate lipsea. Din fericire, aflam acum de ea.

Cum dezinformeaza revista TIME. Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

Lionel Messi si Kim Kardashian, cele mai cautate personalitati pe Google. Nu sunteti pregatiti sa aflati cine e pe locul I in Romania

Care este numele pe care moldovenii l-au cautat cel mai intens pe Google in 2015

Cele mai cautate nume pe Google in 2015 sunt cele ale vedetelor internationale din sport si lumea mondena Lionel Messi si Kim Kardashian.

SARBATORI FERICITE! Cele mai utile MESAJE DE CRACIUN 2015 pe care poti sa le trimiti

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste CRACIUNUL 2015 cu un doodle special. Prilej numai bun pentru a va aminti care sunt cele mai bune MESAJE DE CRACIUN in 2015. Va doresc ca s.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )