Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai cautate personalitati din lume pe Google in 2015. Florin Salam, campionul Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai cautate personalitati din lume pe Google in 2015. Florin Salam, campionul Romaniei

Florin Salam, cantaretul de manele, a fost cea mai cautata persoana pe Google in Romania anul acesta, potrivit unei statistici Google citata de publicatia Time. In schimb, la nivel global, cele mai cautate personalitati au fost vedeta TV Kim. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai cautate personalitati pe Google in 2015: Florin Salam, Messi si Kim Kardashian

Acum putin timp, scriam despre cele mai cautate lucruri pe Google anul acesta. Simona Halep, tragediile de la Colectiv si redactia Charlie Hebdo, Dacian Ciolos: acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare cautari. Totusi, se pare ca lipseste cineva. Cei de la Time au publicat un top al celor mai cautate personalitati de pe [].

Topul celor mai periculoase tari din lume pentru turisti

International SOS, companie de asistenta medicala si servicii de securitate, a realizat o cartografiere a tarilor care prezinta risc pentru turisti. in topul celor mai periculoase tari din lume se afla.

Forbes: topul celor mai bine platite vedete de la Hollywood

Revista Forbes a publicat obisnuitul sau top 10 al celor mai rentabile vedete de la Hollywood, care in 2015 contine pe primele cinci pozitii numele a patru actrite, relateaza marti directmatin. fr, potrivit Agerpres.

Topul celor mai indragite filme de Craciun. Care este favoritul tau?

Toata lumea stie ca vacanta de sarbatori este sortita petrecerii timpului alaturi de cei dragi. Si cum sa o faci mai bine daca nu relaxandu-te la un film dupa o masa copioasa de Craciun. Cred ca in.

Cel mai performant smartphone din lume nu e deloc asa, dar macar e ieftin

Pentru ca nu te costa nimic sa lansezi un aparat ca fiind cel mai performant smartphone, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Yu Yutopia nu este deloc asa. Marketingul agresiv ancorat in superlative absolute este cel mai eficient. Din pacate, isi pierde rapid din utilitate in momentul in care respectivele superlative [].

Clipul zilei: Cel mai pasional sot din lume

Dar oare nu au toti barbatii astfel de momente? :).

FOTO. Care au fost PERSONALITATILE cele mai cautate cu GOOGLE, din fiecare tara, in anul 2015

Actrita Kim Kardashian si fotbalistul Lionel Messi sunt personalitatile cele mai cautate pe Internet in anul 2015, releva un clasament realizat de Google.

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

Exporturile de ceasuri elvetiene - cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat, in luna noiembrie, cel mai mare declin din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile spre Hong Kong au scazut cu peste un sfert, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Panica la Londra. Una dintre cele mai mari strazi din capitala Marii Britanii, evacuata

O strada din Londra a fost evacuata dupa ce oamenii care treceau prin zona au observat o masina suspecta, abandonata intr-un loc nepermis. Regent Street este una dintre cele mai aglomerate artere din capitala.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )