Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai celebre sprancene din lume

ADPM ADPM,
Cele mai celebre sprancene din lume

Vedetele din lumea fimului, a muzicii sau a industriei modei au trasat, in ultimul secol, trendurile in cee ce priveste forma sprancenelor. Stilurile s-au schimbat de la o decada la alta, de la sprancenele perfect arcuite, la cele dese, apoi la cele decolorate si, in prezent, mergand pe o directie cat mai naturala. Iata care sunt cele mai celebre sprancene din lume. continuă pe ADPM

TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Unde in lume ai vrea sa traiesti dupa ce iesi la pensie? Cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi dupa ani de munca au fost dezvaluite intr-o analiza a ghidului Live and Invest Overseas, potrivit Marketwatch. com , in functie de.

FOTO Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai misterioase carti din lume, va fi reprodus in Spania

Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai enigmatice carti din lume, va fi reprodusa in tara lui Cervantes. Tiparita pe un pergament medieval, intr-o limba pe care marii criptografi nu au putut niciodata sa o descifreze, cartea este rareori scoasa din seiful bibliotecii Universitatii Yale din Statele Unite. Totusi, o editura spaniola a obtinut drepturile de a o publica, scrie Le Point, citat de news. ro.

Franta, pierderi de milioane de euro in urma atentatelor. Ce alte cauze au tinut turistii departe de una dintre cele mai iubite tari din lume

Problemele nu inceteaza sa apara pentru Franta in urma atentatelor care au lovit tara in ultimele luni. Nu doar atacurile au fost problemele, grevele si inundatiile sunt, de asemenea, factori.

Cele mai frumoase fecioare din showbiz

Am intrat in zodia fecioarei, iar showbiz-ul international este bogat in exemple de femei celebre, extrem de frumoase si apreciate, ce apartin acestui semn zodiacal. Iata doar o parte din acestea! .

Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani in Sudul Bucurestiului

Peste 100 de lucratori ai Apa Nova Bucuresti au avut de luptat cu cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani, in zona de sud a Bucurestiului, informeaza Regia bucuresteana in noaptea de 22.

Averea lui Bill Gates a atins un nivel record. Cati bani are cel mai bogat om din lume

Averea neta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a atins vineri un nivel record. Bill Gates detine 90 de miliarde de dolari,relateaza Bloomberg. Averea lui Gates este cu 13,5 miliarde de dolari.

Lefkada, insula cu cele mai spectaculoase plaje din Grecia

Cunoscute pentru peisajele uimitoare si apele in nuante de albastru luminos, plajele insulei Lefkada sunt printre cele mai frumoase din Marea Mediterana. Egremni, Porto Katsiki si Kathisma sunt cele mai.

Imagini apocaliptice in SUA! O furtuna de nisip a maturat unul dintre cele mai mari orase din Arizona (VIDEO)

O furtuna de praf a trecut prin cel mai mare oras din statul american Arizona, ceea ce a produs o intarziere a zborurilor de pe aeroportul Phoenix Sky Harbor, potrivit Russia Today. Acest fenomen care a.

Munca si sacrificiul, pretul victoriei. Cum arata picioarele lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume (FOTO)

Usain Bolt este cel mai rapid om al planetei, el dovedind asta prin recordurile aduse in acest sport si prin cele noua medalii olimpice. Putini stiu insa cat efort depune atletul pentru a.

Caru' cu vedete:Laura Cosoi s-a pozat in costum de baie si a aratat mai mult decat si-a dorit. Ups, sanul ei...;Andreea de la Insula Iubirii a aparut aproape goala. Ce au observat fanii la fundul ei;O recunosti? A fost cea mai sexy femeie din lume. Acum

Delia a incins spiritele cu o fotografie publicata pe Facebook: Nu e ea, fratilor. Delia nu inceteaza niciodata sa isi surprinda fanii cu atitudinea ei nonconformista, doavada stand. Doar fundul a ramas din ea! Posteriorul lui Kim Kardashian a pierdut lupta cu gravitatia. Kim Kardashian 35 de ani) a investit milioane de dolari in fundul care i-a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )