Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase fecioare din showbiz

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase fecioare din showbiz

Am intrat in zodia fecioarei, iar showbiz-ul international este bogat in exemple de femei celebre, extrem de frumoase si apreciate, ce apartin acestui semn zodiacal. Iata doar o parte din acestea! . continuă pe ADPM

Cele mai frumoase destinatii recomandate de ghidul de calatorii Conde Nast Traveler pentru luna septembrie

Pentru cei care nu vor sa renunte inca la ideea de vacanta, Conde Nast Traveler a facut o lista cu cele mai frumoase destinatii de vacanta, recomandate pentru luna septembrie. Odata ce elevii si studentii se intorc la scoala, totul capata o liniste de poveste, invaluita intr-o atmosfera ce ofera maxim de relaxare.

Lefkada, insula cu cele mai spectaculoase plaje din Grecia

Cunoscute pentru peisajele uimitoare si apele in nuante de albastru luminos, plajele insulei Lefkada sunt printre cele mai frumoase din Marea Mediterana. Egremni, Porto Katsiki si Kathisma sunt cele mai.

Cele mai celebre sprancene din lume

Vedetele din lumea fimului, a muzicii sau a industriei modei au trasat, in ultimul secol, trendurile in cee ce priveste forma sprancenelor. Stilurile s-au schimbat de la o decada la alta, de la sprancenele perfect arcuite, la cele dese, apoi la cele decolorate si, in prezent, mergand pe o directie cat mai naturala. Iata care sunt cele mai celebre sprancene din lume.

Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani in Sudul Bucurestiului

Peste 100 de lucratori ai Apa Nova Bucuresti au avut de luptat cu cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani, in zona de sud a Bucurestiului, informeaza Regia bucuresteana in noaptea de 22.

TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Unde in lume ai vrea sa traiesti dupa ce iesi la pensie? Cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi dupa ani de munca au fost dezvaluite intr-o analiza a ghidului Live and Invest Overseas, potrivit Marketwatch. com , in functie de.

Imagini apocaliptice in SUA! O furtuna de nisip a maturat unul dintre cele mai mari orase din Arizona (VIDEO)

O furtuna de praf a trecut prin cel mai mare oras din statul american Arizona, ceea ce a produs o intarziere a zborurilor de pe aeroportul Phoenix Sky Harbor, potrivit Russia Today. Acest fenomen care a.

FOTO Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai misterioase carti din lume, va fi reprodus in Spania

Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai enigmatice carti din lume, va fi reprodusa in tara lui Cervantes. Tiparita pe un pergament medieval, intr-o limba pe care marii criptografi nu au putut niciodata sa o descifreze, cartea este rareori scoasa din seiful bibliotecii Universitatii Yale din Statele Unite. Totusi, o editura spaniola a obtinut drepturile de a o publica, scrie Le Point, citat de news. ro.

Cele mai bune telefoane din 2016, inainte de lansarea iPhone 7

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata telefoanelor mobile. Samsung a inceput sa acordeo importanta din ce in ce mai mare modelelor Edge, lansand primul [].

Franta, pierderi de milioane de euro in urma atentatelor. Ce alte cauze au tinut turistii departe de una dintre cele mai iubite tari din lume

Problemele nu inceteaza sa apara pentru Franta in urma atentatelor care au lovit tara in ultimele luni. Nu doar atacurile au fost problemele, grevele si inundatiile sunt, de asemenea, factori.

Cum arata ultimul SONDAJ al liberalilor. Care este diferenta intre cele mai puternice partide din Romania

CURS a oferit liberalilor cifrele sondajului, acestea referindu-se atat la nivelul Capitalei, cat si la nivel national. Chiar si in sondajele celor de la PNL, diferenta intre partidul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )