Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTO Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai misterioase carti din lume, va fi reprodus in Spania

Adevărul Adevărul,
FOTO Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai misterioase carti din lume, va fi reprodus in Spania

Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai enigmatice carti din lume, va fi reprodusa in tara lui Cervantes. Tiparita pe un pergament medieval, intr-o limba pe care marii criptografi nu au putut niciodata sa o descifreze, cartea este rareori scoasa din seiful bibliotecii Universitatii Yale din Statele Unite. Totusi, o editura spaniola a obtinut drepturile de a o publica, scrie Le Point, citat de news. ro. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu manuscrisul Voynich, una dintre cele mai misterioase scrieri din lume

Una din cele mai enigmatice carti din lume va fi reprodusa in Spania: manuscrisul Voynich, scris pe un pergament medieval intr-o limba pe care nici cei mai mari criptografi nu au reusit sa o.

Una dintre cele mai populare teorii ale conspiratiei, desfiintata de cercetatori

Internetul este plin de teorii conspirationiste si nimic nu ne bucura mai mult decat atunci cand oamenii de stiinta se satura de ele si vin cu explicatii pertinente. Una dintre cele mai populare teorii conspirationiste este legata de dara lasata de avioane pe cer. De mult timp, unii oamenisustin ca acele dare sunt chimice chemtrails), [].

Caini, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune romanesti, are un trailer

Din 23 septembrie, unul dintre cele mai asteptate filme romanesti ale anului, poate fi vazut pe marile ecrane. Pana atunci, va puteti tempera curiozitatea cu trailerul de mai sus. Caini reprezintadebutul in lungmetraj al lui Bogdan Mirica, scenaristul si co-regizorul serialului HBO Umbre, si ii reuneste pe actorii Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Gheorghe Visu.

Rusia isi trimite unul dintre cele mai mari veliere in Constanta

Inca un velier a confirmat participarea la Regata Marilor Veliere, eveniment care va avea loc in Portul Constanta, intre 8 si 11 septembrie 2016. Este vorba despre Kruzenshtern, velier din Clasa A, cea mai mare posibila are 114 metri lungime), care va reprezenta Rusia. Kruzenshtern are o istorie interesanta.

FOTO O mica editura spaniola a primit voie sa cloneze misteriosul manuscris Voynich. Volumul a fost realizat acum 600 de ani, dar nimeni nu l-a putut descifra

Manuscrisul Voynich, una dintre cele mai enigmatice carti din lume, va fi reprodusa in Spania. Tiparita pe un pergament medieval, intr-o limba pe care marii criptografi nu au putut niciodata sa o descifreze, cartea este rareori scoasa din seiful bibliotecii Universitatii Yale din Statele Unite, informeaza Le Point, citat de News. ro.

FOTO + VIDEO: Metallica revine cu un nou album, dupa opt ani

Una dintre cele mai renumite formatii de heavy-metal din lume, Metallica, a anuntat, joi, ca va lansa un nou album, in luna noiembrie. Intitulat Hardwired. To self-destruct, albumul este primul dupa opt ani.

Cele mai bune telefoane din 2016, inainte de lansarea iPhone 7

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata telefoanelor mobile. Samsung a inceput sa acordeo importanta din ce in ce mai mare modelelor Edge, lansand primul [].

VIDEO+FOTO. Puiul de panda Bei Bei a primit un tort de 70 kg la prima lui aniversare

Bei Bei, cel mai tanar urs panda de la National Zoo, una dintre cele mai vechi gradini zoologice din Statele Unite, a primit de ziua lui un tort gigantic din fructe si legume inghetate.

in culisele petrecerilor sexuale organizate de unul dintre cele mai mari cluburi erotice: cum sunt selectati doritorii de senzatii tari FOTO VIDEO

Killing Kittens, o retea internationala de cluburi erotice fondata de britanica Emma Sayle, fosta colega de facultate cu nimeni alta decat Ducesa de Cambridge, a deschis o noua locatie la Manchester, in weekend. Cu peste 45. 000 de membri in toata lumea, cluburile sunt renumite pentru petrecerile pe care le organizeaza, care se transforma in adevarate orgii sexuale.

Sunny Beach, cea mai vibranta statiune bulgareasca

Una dintre cele mai populare statiuni din Bulgaria, Sunny Beach, impresioneaza cu plajele sale intinse, cu nisip fin, dar si cu viata de noapte extraordinara, cu petreceri care nu se termina niciodata, motiv pentru care a fost comparata adesea cu Ibiza, doar cu preturi mai accesibile si mai aproape de Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )