Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 5 cele mai frumoase citate din Arsenie Boca

B1 B1,
Top 5 cele mai frumoase citate din Arsenie Boca

Arsenie Boca este, probabil, ceamai populara figura religioasa din ultimele decenii din Romania. Profetiile sale continua sa uimeasca peste timp cu acuratetea lor, fiind cautate si analizate de. continuă pe B1

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete i-au fascinat mereu pe admiratorii starurilor. Va invitam sa va delectati in continuare cu cateva dintre bijuteriile exclusiviste purtate de celebritati pe inelar.

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea .

Eugen Doga, romanul care a compus doua dintre cele mai frumoase valsuri ale tuturor timpurilor: Nu-mi place muzica. Daca mi-ar placea,eu n-as mai crea

Compozitorul Eugen Doga isi recunoaste indrazneala obraznica de a nu-i placea muzica pe care au compus-o altii, insa crede ca tocmai acest lucru l-a ajutat sa creeze coloane sonore si valsuri unice in lume. A lucrat la 200 de filme printre care Satra si Drama la vanatoare, iar doua piese de-ale sale au fost incluse in topul 200 al celor mai bune lucrari clasice din toate timpurile.

Codul galben si codul portocaliu de vreme rea, actualizate de ANM. Care sunt cele mai afectate zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben si portocaliu pentru instabilitate atmosferica accentuata de pe teritoriul Romaniei. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de.

Cele mai cancerigene alimente pe care romanii le consuma des. Cat rau iti fac, de fapt

Avertisment ingrijorator pentru romani! Specialistii au dezvaluit care sunt cele mai cancerigene alimente. Din nefericire, pe lista apar multe produse pe care romanii le consuma des, chiar zilnic. Ce boli cauzeaza? Top 5 cele mai cancerigene alimente. Multi romani le consuma zilnic Cosul de cumparaturi al romanilor este plin de alimente cancerigene. Specialistii au facut .

Alegeri locale 2020. Candidatii care sunt in cursa pentru functia de primar in cele mai importante orase din Prahova

Opt candidati isi disputa fotoliul de primar al municipiului Ploiesti la alegerile locale din septembrie 2020. Pe lista se regasesc doi fosti primari ai Ploiestiului, dar nu si primarul in functie.

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigas care a sarit dintr-un spital si a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerel de luat vederi din provincia chineza Guangxi. Care a fost cel mai bizar accident din lume Dailymail relateaza momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, in care este .

Azi este ziua in care s-a nascut Arsenie Boca. Jurnalul secret al Parintelui Ardealului - 137 de predici si invataturi

Arsenie Boca, cunoscut credinciosilor ca fiind Parintele Ardealului, ar fi implinit marsi, 29 septembrie 2020, 110 ani. Arsenie Boca, nascut la data de 29 septembrie1910,Vata de Sus,.

Cum arata Arsenie Boca in tinerete

Arsenie Boca a fost cunoscut credinciosilor ca fiind Parintele Ardealului si a lasat crestinilor numeroase rugaciuni, pilde si chiar leacuri pentru sanatate! Totusi, putini sunt cei care stiu cum a aratat.

FOTO Povestea casei lui Arsenie Boca, locul de pelerinaj din munti. 110 ani de la nasterea duhovnicului

Vata de sus, un sat izolat in Muntii Zarandului, se trezeste la viata in preajma zilei de 29 septembrie, data nasterii lui Arsenie Boca. Aici in urma 110 s-a nascut faimosul duhovnic.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )