Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai ciudate cinci superstitii culinare la romani. Despre carnea caror animale se crede ca vindeca anumite boli

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate cinci superstitii culinare la romani. Despre carnea caror animale se crede ca vindeca anumite boli

Meniul cu pretentii medicinale este compus din cele mai bizare lucruri, care de obicei trezesc repulsie: inima cruda de porumbel, zeama de broasca sau carne de barza ori de soparla. continuă pe Adevărul

Aceasta ecuatie ar putea uni doua dintre cele mai importante teorii din fizica

Una dintre cele mai mari probleme din universul fizicii este ca doua dintre cele mai bune teorii pe care le avem despre lumea in care traim, relativitatea generala si mecanica cuantica, functioneaza perfect pe cont propriu. Odata ce le aduci impreuna, totusi, nu mai functioneaza. Un fizician de la Stanford a gasit o ecuatie care [].

TOP cele mai dorite destinatii din lume: unde vor cei mai multi turisti sa mearga in vacanta

Cele mai dorite destinatii din intreaga lume de catre turisti au fost dezvaluite intr-o analiza a cautarilor facute pe Google timp de un an , iar prima dintre acestea se afla aproape de Romania. Iata care sunt si de ce merita sa le vizitezi. Tu unde.

Partidele politice au primit peste 9,8 milioane de lei de la stat. Cele mai mari subventii au mers catre PNL si PSD

Partidele politice au primit, de la inceputul anului pana in prezent, peste 9,8 milioane de lei, suma ce reprezinta echivalentul a aproape 7. 900 de salarii minime pe economie. Cele mai mari subventii au fost alocate PNL si PSD, iar cele mai mici au mers catre PNTCD.

CBRE Romania: Proprietatile din retail si spatiile de birouri - cele mai tranzactionate

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii sase ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare.

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300.

Performantele sexuale pot fi imbunatatie in cele mai multe cazuri apeland la solutii naturale si 100% sigure.

Desi de-a lungul timpului s-a dovedit ca performantele sexuale pot fi imbunatatie in cele mai multe cazuri apeland la solutii naturale si 100% sigure, .

Una dintre cele mai periculoase boli ale omenirii ar putea reveni

Variola a fost una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii, omorand si desfigurand un numar imens de oameni de-a lungul secolelor; numai in secolul al XX-lea au murit de variola intre 300 si 500 de milioane de oameni. Numai in 1967 s-au imbolnavit de variola circa 15 milioane de oameni. O echipa de cercetatori rusi [].

Moscova, lovita de cele mai puternice ploi din ultimii 130 de ani. Serviciile de urgenta nu au unde sa evacueze atata apa (FOTO, VIDEO)

Moscova se confrunta cu cele mai grave inundatii, in urma unei ploi torentiale care a depasit un record vechi de aproape 130 de ani pentru jumatatea lunii august. Precipitatiile se cifreaza la circa 48 de.

Madonnna, la 58 de ani. Cele mai socante aparitii din cariera! FOTO + VIDEO

Madonna a implinit ieri 58 de ani. Regina Pop a scris istorie de-a lungul carierei, dominand clasamentele muzicale, lansand videoclipuri spectaculoase si controversate mizand pe curaj, asumare si multa sexualitate.

Alternative KickassTorrents: Care sunt cele mai populare site-uri de torrent

Intr-o perioada in care tot mai multe site-uri de torrent au fost atacate, caderea KickassTorrents a fost cea mai dureroasa pentru fanii platformelor de piraterie online. Din fericire, exista alternative. Cand vine vorba de site-uri de torrent, pana de curand, cele mai populare din lume au fost KickassTorrent, The Pirate Bay si ExtraTorrent. Acestea dadeau [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )