Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai controversate momente din istoria premiilor MTV: de la sarutul dintre Madonna si Britney Spears la rochia din carne purtata de Lady Gaga

Adevărul Adevărul,
Cele mai controversate momente din istoria premiilor MTV: de la sarutul dintre Madonna si Britney Spears la rochia din carne purtata de Lady Gaga

In aceasta seara pe scena MTV Video Music Awards VMA) vor fi prezente vedete precum Beyonce, Nicki Minaj si Taylor Swift. Nimeni nu stie la ce sa se astepte din partea artistilor, avand in vedere istoria tumultoasa a galei: in 1992, Nirvana a cantat o melodie interzisa, in 2003, Madonna s-a sarutat cu Britney Spears si cu Christina Aguilera, iar, in 2009, Lady Gaga s-a spanzurat pe scena. continuă pe Adevărul

Cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari

Preturile procesoarelor au scazut atat de mult, iar ecosistemul de prodcutie din Shenzen a ajuns atat de eficient, incat cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari, scrie PC World care citeaza analisti din piata. In SUA, cele mai ieftine tablete sunt 45-50 dolari, iar la noi, sub 200 de lei. Problemele lor tin de fiablitate si specificatii, multe dintre ele blocandu-se descurajant de des.

7,3 milioane de tone productie la grau in 2014. Rapita cea mai buna recolta din istoria Romaniei

Productia de grau din acest an este estimata la 7,3 milioane de tone, iar la rapita recolta este cea mai buna din istoria acestei culturi in Romania, anunta ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

VIDEO Filmul cu supereroi Gardienii Galaxiei, cele mai mari incasari din aceasta vara, in SUA

SF-ul de actiune Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei a devenit filmul cu cele mai mari incasari, din aceasta vara, la box office-ul nord-american, depasind blockbusterele Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea si The Amazing Spider-Man 2/ Uimitorul Om-Paianjen 2, scrie The Hollywood Reporter.

Harta de zgomot cu 50.000 de euro la Botosani. Locuitorii orasului vor stii care sunt cele mai zgomotoase locuri din Botosani si unde sa nu isi cumpere casa

Sefii de la Primaria Botosani au intocmit pe bani grei o harta de zgomot si un registru al spatiilor verzi. Harta de zgomot va fi pus la dispozitie botosanenilor ca sa stie care sunt cele mai galagioase locuri din oras si sa stie eventual unde sa se mute si sa isi cumpere locuinte.

DTZ Echinox: Spatiile de birouri, cele mai multe inchirieri din ultimii sase ani

In primele sase luni au fost inchiriati 108. 000 de metri patrati de spatii de birouri, fiind cel mai mare volum inregistrat intr-un semestru, din 2008, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Miley Cyrus, marea absenta la MTV VMA 2014! Iata cele mai scandaloase momente in care a fost surprinsa artista!

Nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni faptul ca Miley Cyrus este una dintre cele mai nonconformiste vedete, trecand rapid de la statutul de Printesa Disney la cel de artista careia ii place sa socheze si sa se foloseasca de sexualitatea ei pentru a iesi mereu in fata. Va prezentam astazi cateva dintre cele mai scandaloase ipostaze in care Miley a aparut!.

Top 10 cele mai neobisnuite ticuri din tenis

Tenisul e un sport de interval. Punctele sunt separate intre ele prin pauze de cate 20 Grand Slam-uri) sau 25 de secunde turnee ATP), game-urile de cate 90 de secunde si seturile de cate 2 minute.

FOTOGALERIE. Cele mai sexy protestatare din lume

Activistele Femen sunt femei cu pregatire fizica si psihologica speciala, dispuse sa implementeze sarcini umanitare de orice complexitate si oricat de provocatoare. Sunt antrenate sa reziste represiunii exercitate asupra lor si sunt stimulate de insasi cauza ideologica. Femen reprezinta fortele speciale ale feminismului, unitatea militanta de avangarda a acestuia, o incarnare moderna a liberelor si neinfricatelor amazoane.

Cele mai scumpe masini din lume

Atentie, voi, ce va justificati existenta si neputintele prin masinile mari si scumpe in care va plimbati!.

Facilitati pentru masini electrice intr-unul dintre cele mai sarace judete din tara. Desi nimeni nu are masina electrica, se fac statii de reincarcare

Primarul Botosaniului vrea ca municipiul pe care il conduce sa devina primul oras din tara cu masini electrice. Acesta va oferi facilitati posesorilor de astfel de autoturisme si desi in tot orasul nu exista nicio masina electrica sa faca statii de alimentare. Aceasta nu este singura idee avant-garde a edilului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )