Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai economice masini din Romania in 2018. Ce modele consuma 20 lei la suta de kilometri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai economice masini din Romania in 2018. Ce modele consuma 20 lei la suta de kilometri

Desi voci importante din industrii spun ca a trecut criza, puterea de cumparare a romanilor este din ce in ce mai mica, iar masinile economice sunt la mare cautare pe piata auto din Romania. Iata zece modele de masini noi care au un consum de carburant. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Cum arata una dintre cele mai complicate intersectii din Europa

Sunt intersectii menite sa dea batai de cap oricarui sofer, cu mai multa sau mai putina experienta. Odata cu aparitia GPS-urilor, misiunea conducatorilor auto a fost usurata. Unul dintre cele mai complicate sensuri giratorii din lume se afla in orasul britanic Swindon. Acesta da zilnic batai de cap mai ales soferilor care sunt in trecere [].

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,.

Cine va lansa cele mai bune telefoane din 2018

Anul trecut a fost destul de bun pentru telefoane si am vazut destule lucruri noi, insa deja e cazul sa privim catre viitor si sa vedem ce ne rezerva 2018. Poate ca doar am fost eu mai atent in ultimul an, dar telefoanele au facut un salt tehnologic ceva mai mare in aceste 12 luni [].

Care sunt cele mai ciudate meserii din lume. Cu ce se ocupa, de fapt, pipaitorul de fete si ce face mulgatorul de serpi

Impingatorul de oameni in metrou, bocitorul de profesie si pipaitorul de fete sunt doar cateva dintre cele mai ciudate meserii din lume.

Faze tari: Acestea sunt cele mai neinspirate jucarii din lume, care au reusit sa socheze parintii; Parlamentar, surprins dormind bustean, in timpul unei sedinte; Cum a fost recreat ADN-ul unui sclav care a murit acum 200 de ani

Bicicleta furata l-a dat de gol ca era si hot de curent electric. Furtul unei biciclete i-a adus unui barbat din Giurgiu nu unul, ci doua dosare penale! De ce? Pentru ca, odata demascat, s-a dovedit ca hotul. Fluturii si moliile traiau si in urma cu 200 de milioane de ani, in aceeasi perioada cu primii dinozauri. Cea mai veche fosila a unui fluture descoperita pana in prezent sugereaza ca insectele au trait in aceeasi perioada cu.

Schimbam Romania si tinerii cu ajutorul fotografiilor. Popas cu imagini la Conacul Balcestilor, unul din cele mai mari din Oltenia

Vernisajul unei expozitii cu 37 de fotografii, din cadrul galeriilor subterane din centrul municipiului Ramnicu Valcea, a reunit la sfarsitul acestei saptamani lucrarile unora dintre cei mai buni fotografi din tara si strainatate. Evenimentul este dedicat promovarii unuia dintre cele mai mari conace din Oltenia, sub denumirea Popas cu imagini la Conacul Balcescu.

FOTO VIDEO Cele mai vizitate obiective turistice din Brasov. Au adunat aproape 2 milioane de vizitatori

Castelul Bran ramane cel mai vizitat obiectiv turistic din Brasov, urmat de Cetatea Rasnov. Pe locul al treilea este Biserica Neagra, care este si cea mai fotografiata cladire din Romania.

Fondurile de pensii private au ajuns la 41,5 miliarde de lei. Care sunt cele mai mari fonduri din Pilonul II si Pilonul III

Potrivit Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), la finele anului 2017, fondurile de pensii private obligatorii Pilonul II) si facultative Pilonul III) aveau active nete totale de 41,52 miliarde de lei, in crestere cu 26% fata de 31 decembrie 2016. Din aceasta suma, 39,74 miliarde de lei sunt cotizatii la Pilonul II si 1,74 miliarde de lei la Pilonul III. Numarul cotizantilor este de aproape 7,5 milioane de persoane.

VIDEO Cel mai vechi furnal din Romania. Monumentul istoric a ajuns o ruina, iar reparatiile s-au lasat asteptate

Cel mai vechi furnal din Romania a ramas ruinat desi planurile autoritatilor de restaurare a monumentului istoric dateaza de peste un deceniu. in ciuda promisiunilor, anul 2017 a trecut fara ca furnalul vechi de peste 200 de ani sa beneficieze de reparatii de urgenta.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2005 seconds )