Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine va lansa cele mai bune telefoane din 2018

Playtech Playtech,
Cine va lansa cele mai bune telefoane din 2018

Anul trecut a fost destul de bun pentru telefoane si am vazut destule lucruri noi, insa deja e cazul sa privim catre viitor si sa vedem ce ne rezerva 2018. Poate ca doar am fost eu mai atent in ultimul an, dar telefoanele au facut un salt tehnologic ceva mai mare in aceste 12 luni []. continuă pe Playtech

Utile: Afectiunile pe care ti le poate transmite pisica; 6 motive surprinzatoare pentru care transpiri; Cele mai bune surse de vitamina E

6 motive surprinzatoare pentru care transpiri. Explicatia este aceea ca temperatura corpului se ridica, sistemul nervos genereaza hiperactivitatea glandelor sudoripare si astfel apare umiditatea pielii. Oricat de neplacuta ar fi, transpiratia poate oferi semnale importante cu privire la sanatatea ta fizica si emotionala. Cele mai bune surse de vitamina E. Uleiul de floarea soarelui, semintele de bumbac, uleiul de cocos sunt foarte bogate in continutul de vitamina E. La fel sunt toate uleiurile obtinute prin presare la rece, bineinteles, nerafinate.

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,.

A fost descoperit unul dintre cele mai mari diamante din lume. Bijuteria este evaluata la 33 milioane de euro

Unul dintre cele cinci cele mai mari diamante descoperite in lume, o gema de 910 carate, a fost extras recent din Lesotho, a anuntat, luni, compania miniera britanica Gem Diamonds. Piatra pretioasa,.

El este romanul care a fost acceptat la Oxford din Marea Britanie, una dintre cele mai bune universitati ale lumii

Un roman se poate lauda cu o reusita fantastica la care multi nici nu indraznesc sa viseze. Radu Zevri a fostadmis la Universitatea Oxford din Marea Britanie la specializarea Computer Science, la care.

Care sunt cele mai ciudate meserii din lume. Cu ce se ocupa, de fapt, pipaitorul de fete si ce face mulgatorul de serpi

Impingatorul de oameni in metrou, bocitorul de profesie si pipaitorul de fete sunt doar cateva dintre cele mai ciudate meserii din lume.

Faze tari: Acestea sunt cele mai neinspirate jucarii din lume, care au reusit sa socheze parintii; Parlamentar, surprins dormind bustean, in timpul unei sedinte; Cum a fost recreat ADN-ul unui sclav care a murit acum 200 de ani

Bicicleta furata l-a dat de gol ca era si hot de curent electric. Furtul unei biciclete i-a adus unui barbat din Giurgiu nu unul, ci doua dosare penale! De ce? Pentru ca, odata demascat, s-a dovedit ca hotul. Fluturii si moliile traiau si in urma cu 200 de milioane de ani, in aceeasi perioada cu primii dinozauri. Cea mai veche fosila a unui fluture descoperita pana in prezent sugereaza ca insectele au trait in aceeasi perioada cu.

Cele mai bune glume despre demisia lui Tudose si noua propunere de premier: Dragnea e un adevarat politician al opozitiei, a dat jos doua guverne PSD

Pentru ca romanii sunt cunoscuti pentru faptul ca fac haz de necaz, dupa ce PSD si-a dat jos al doilea Guvern si a venit cu o noua propunere de premier, retelele sociale au fost inundate de glume.

Comisia Europeana trimite zeci de milioane de euro in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. Banii ar putea sa ramana necheltuiti

Un comunicat de presa, remis zilele trecute, anunta cu mare pompa ca unul dintre cele mai sarace judete ale Romaniei a primit, de la Comisia Europeana, o finantare de peste 57 de milioane de euro, bani alocati Romaniei prin semnatura comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu.

Traseu spectaculos pentru aceasta tanara. La 31 de ani ajunge in board-ul uneia dintre cele mai mari companii din Romania, dupa ce a fost casier

Actionarii Rompetrol Rafinare RRC), companie care opereaza rafinarile Petromidia Navodari, si care are 2,47 miliarde de lei capitalizare la bursa romaneasca, l-au inlocuit din consiliul de.

Cele mai importante sume alocate din bugetul judetului revin asistentei sociale si investitiilor in infrastructura

Peste 230 de milioane de lei are la dispozitie Consiliul Judetean Buzau pentru anul 2018, potrivit proiectului de buget al institutiei, lansat in dezbatere publica pana pe data de 31 ianuarie. Cea mai mare suma din bugetul judetului urmeaza insa a fi alocata domeniului asistentei sociale, dar o suma importanta va fi alocata si investitiilor in infrastructura. Bugetul judetului pe 2018 va fi aprobat in prima jumatate a lunii viitoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )